Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο ψυχίατρος μου είπε να βρω τα δικά μου καλά στοιχεία και δεν έβρισκα τίποτα»

Συντάκτης: Newsroom

15 Μαΐου 2024 10:30

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2Night Show τον κλινικό ψυχολόγο, Γιάννη Αθανασόπουλο. Με αφορμή τη συζήτησή τους, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε όσα του είχε πει ο ψυχίατρος που είχε επισκεφτεί για το γεγονός πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν αναγνώριζε καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του.

«Ο ψυχίατρος μου είπε: πείτε μου κ. Αρναούτογλου τα δικά σας καλά στοιχεία. Λέω τα δικά μου καλά στοιχεία; Δεν έβρισκα τίποτα και μου είπε: να σας ρωτήσω κάτι έχετε κάνει αυτό; Λέω όχι. Τότε μου λέει γιατί το θεωρείτε δεδομένο; Είναι καλό στοιχείο και γράψτε το. Έχετε πειράξει κάποιον; Όχι. Είναι πολύ καλό στοιχείο και γράψτε το. Γιατί έχετε τόσο υποβιβασμένο τον εαυτό σας;» περιέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μου έκανε δέκα ερωτήσεις και εγώ τα θεωρούσα δεδομένα. Μου είπε ότι κάνω λάθος και ότι δεν είναι καθόλου δεδομένα, αλλά όλα αυτά που έχω κατακτήσει αυτά τα χρόνια. Όμως, μου είπε ότι εσείς στον εαυτό σας δεν λέτε ένα μπράβο. Κοίταξε μία χαρά είμαι!» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.