Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε στο Δελφινάριο και είδε την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Αυγούστου 2022 15:10

Στο Δελφινάριο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και παρακολούθησε την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ανάμεσα στους θεατές της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή «Πράκτωρ 00Λεφτά».

Μάλιστα, κάποια στιγμή οι δυο τους αγκαλιάστηκαν όταν ο κωμικός κατέβηκε από τη σκηνή.

Σημειώνεται πως ο Αρναούτογλου είχε φιλοξενήσει τον Σεφερλή την περασμένη σεζόν στην εκπομπή του «The 2night show» στον ΑΝΤ1 σε μια αποκαλυπτική συζήτηση.

Προφανώς, οι δυο τους, που ανήκουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Από εκεί και πέρα, ο Αρναούτογλου αποχαιρέτησε το βράδυ της Κυριακής το κοινό του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και ανανέωσε το ραντεβού του διάσημου τηλεπαιχνιδιού για τον Σεπτέμβριο.

Η χρονιά κύλησε πολύ καλά για το πρότζεκτ και ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στην τελευταία εκπομπή πως θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Φυσικά, από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα ο Αρναούτλογου είπε στο τέλος του κυριακάτικου παιχνιδιού: «Κυρίες και κύριοι αυτό ήταν. Τελειώσαμε για καλοκαιράκι κι είδατε πως πέρασε ο καιρός;

Εντάξει, θα μου πείτε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ξεκινήσαμε αλλά πότε πέρασαν οι ημέρες, πότε τελείωσαν τα επεισόδια, πότε λατρέψατε τον ‘Εκατομμυριούχο’ και πότε πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη;

Μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Το πόσο αγκαλιάσατε τον ‘Εκατομμυριούχο’. Το πόσο θέλετε να έρθετε και στέλνετε αιτήματα να έρθετε σαν παίκτες και πόση αγάπη πήραμε εγώ κι οι συνεργάτες.

Σας ευχαριστούμε που μας υποδεχθήκατε σε αυτήν την απίθανη ζώνη των 8 εδώ στον ΑΝΤ1».

Και κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι… Εμείς τον χειμώνα θα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά και να δίνουμε χρήματα σε δύσκολες εποχές στους ανθρώπους.

Γιατί πολλοί άνθρωποι παίρνουν χρήματα από τον ‘Εκατομμυριούχο’. Λύνουν μικρές περιπτώσεις κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, που φεύγουν με χρήματα σχεδόν το 99% των παικτών. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».