Γρηγόρης Λέων: διακοπές στη Σύμη με την οικογένειά του

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 10:10

Γρηγόρης Λέων: διακοπές στη Σύμη με την οικογένειά του

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων βρέθηκε στη Σύμη με την οικογένειά του για διακοπές, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφτεί και το νησί της Ρόδου

Στη Σύμη για διακοπές βρίσκεται ο Γρηγόρης Λέων. Μαζί με την σύζυγό του και τον 10χρονο γιο τους απόλαυσαν την αρχοντιά του νησιού και τα αξιοθέατά του.

Ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Ελλάδος, Γρηγόρης Λέων έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού για την ιδιαίτερα σωστή στάση του στην υπόθεση της Πάτρας. Με την επιμονή του για την απόδειξη της δολοφονίας των τριών παιδιών. Αλλά και με τις υποδείξεις του για στη σωστή χρήση των τεκμηρίων.

Ο Γρηγόρης Λέων ταξίδεψε οικογενειακώς στη Σύμη για διακοπές. Μοιράστηκε μάλιστα φωτογραφίες στο Instagram τόσο από το όμορφο λιμάνι του νησιού, όσο και από την Ιερά Μονή Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη. Στο μοναστήρι μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την είσοδο αγκαλιά με τον 10χρονο γιο του και τη βαφτιστήρα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Leon (@grigorisleon)

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Mega Καλημέρα είχε μιλήσει για την δουλειά του και για την οικογένειά του

«Τα πάντα τα ζυγίζω και βλέπω ποιό είναι το κοινωνικό όφελος σε σχέση με εμένα προσωπικά. Νομίζω καταφέραμε και απελευθερώσαμε ανθρώπους που είχαν να συνεισφέρουν στο θέμα της Πάτρας. Εάν φοβόμουν δεν θα ήμουν ιατροδικαστής. Δεχόμουν ανακοινώσεις ακόμα και από συνάδελφους. Υπήρξαν και υπερβολές με ανώνυμα τηλεφωνήματα», ανέφερε αρχικά στο Mega.
«Στο σχολείο, μου έλεγαν τι ωραία μαλλιά που έχω, τώρα τους λέω αστειευόμενος πως με γκαντέμιασαν».

«Κάποιος που δεν με ξέρει ίσως παρεξηγήσει το χιούμορ του ιατροδικαστή. Με ρωτάνε πως πάει η δουλειά και λέω ”ψόφια πράγματα”». Δήλωσε με νόημα.

«Όταν ασχολούμαι με ένα μεγάλο έγκλημα με ρωτάει ο κόσμος». Πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Ο Γρηγόρης Λέων, αναφέρθηκε επίσης και στο επάγγελμά του, στις δυσκολίες καθώς και στην… άποψη της συζύγου του για την ιατροδικαστική επιστήμη.

«Την πρώτη φορά στο νεκροτομείο ακούς περίεργους ήχους, κάποιοι φοιτητές αντιδρούν ιδιαίτερα άσχημα. Το μόνο δύσκολο στην δουλειά μας είναι όταν για παράδειγμα ξυπνήσει ο γιος μου και βλέπει τα βιβλία ιατροδικαστικής. Ο γιος μου φοβάται λιγότερο τις ιατροδικαστικές φωτογραφίες από την γυναικά μου. Η σύζυγός μου στην αρχή σίγουρα λόγω επαγγέλματος δεν θα με είδε και πολύ θετικά. Μετά την ενθουσίασε μάλλον», αποκάλυψε.

«Είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι με την γυναίκα μου, γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Δεν έχασα ευκαιρία, ζήτησα τηλέφωνο, ήμουν μαχητής. Στον γιο μου, που είναι 10 χρόνων, δυστυχώς έχει αρχίσει να του αρέσει το επάγγελμα μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Leon (@grigorisleon)