Γρηγόρης Μπάκας: Τι αποκάλυψε για τον διαπληκτισμό με τον Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Φεβρουαρίου 2023 10:41

Ο Γρηγόρης Μπάκας παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαπληκτισμό του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και στο πώς είναι σήμερα η σχέση του με τον ηθοποιό.

Ο Γρηγόρης Μπάκας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

Ο Μπάκας, που για λογαριασμό της εκπομπής «Το Πρωινό» έχει αποστολή να «ξετρυπώνει» ανθρώπους του θεάματος σε ιδιαίτερες στιγμές τους και έχει στήσει «καρτέρι» με την κάμερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε αναφορά σε στιγμές που βίωσε ενώ έκανε -όπως είπε- τη δουλειά του.

Παράλληλα. αποκάλυψε και μερικές δυσάρεστες στιγμές, κυρίως με ανθρώπους που δεν είχαν συνηθίσει την έκθεση στα ΜΜΕ.

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν ο διαπληκτισμός του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος του ζήτησε «να εξαφανιστεί» από μπροστά του, όταν τον συνάντησε με την κάμερα του ΑΝΤ1 στο αεροδρόμιο.

Απαντώντας στις μομφές ότι εισβάλει απρόσκλητος στην ιδιωτική ζωή των άλλων, είπε: «Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και με σεβασμό… Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου μιλήσεις. Δεν θέλεις; Θα ζητήσω από τον οπερατέρ να κλείσει την κάμερα. Δεν είναι σωστό να έχεις τέτοια αντίδραση από την στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα του lifestyle που ξέρεις κάτι; Σε κάνω, δεν σε κάνω, τα ίδια θα πάρω. Χάρη σου κάνω κι έρχομαι εκεί, δεν μου κάνεις χάρη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Μπισμπίκη, επισημαίνοντας: «Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα, γιατί από τη στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω κι ότι ξέρεις πως θα είμαι εκεί, όλα παίζουν.

Ένιωσα άσχημα και δεν πρόκειται να το ξανακάνω, γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν ήθελα να δει αυτήν τη συμπεριφορά.

Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω ότι, αν θέλω, θα τον κάνω αλλά όπως τον σέβομαι, θέλω να με σέβεται. Το λήξαμε εκεί και έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση».