Γρηγόρης Τσεκούρας – Ζακ Ιωαννίδης: οι πρώην παίκτες του Big Brother μίλησαν για τη ζωή τους στο σπίτι του ριάλιτι

Δημοσιεύθηκε: 12 Απριλίου 2021 22:15
Γρηγόρης Τσεκούρας - Ζακ Ιωαννίδης: οι πρώην παίκτες του Big Brother μίλησαν για τη ζωή τους στο σπίτι του ριάλιτι

Στην παρέα των Roomies βρέθηκαν ο Γρηγόρης ΤσεκούραςΖακ Ιωαννίδης, πρώην παίκτες του Big Brother, οι οποίοι μοιράστηκαν με τα κορίτσια την εμπειρία τους!

Γρηγόρης Τσεκούρας – Ζακ Ιωαννίδης: «Οποιοδήποτε reality, αν το πάρεις και λίγο λογικά και δεν ξεφύγεις, είναι μια τεράστια εμπειρία», είπε ο Γρηγόρης, με τον Ζακ να αναφέρεται στις δυσκολίες του παιχνιδιού.

«Όταν βάζεις ένα στόχο θες να τον φτάσεις, για αυτό δεν έφυγα από το παιχνίδι», εκμυστηρεύτηκε ο Ζακ.

«Βρέθηκα δύο φορές πολύ κοντά στο να ανοίξω την πόρτα και να φύγω. Ειδικά τη δεύτερη φορά ετοίμαζα βαλίτσα. Τρελάθηκα με την κλεισούρα και μου έλειψαν οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν μπορούσα άλλο ούτε τα ίδια άτομα και τους τσακωμούς», σημείωσε από την πλευρά του ο Γρηγόρης.

«Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι με την Άννα Μαρία αλλά εμένα δε με ζόρισε τόσο πολύ εκείνη. Με ζόρισε πιο πολύ ο κορονοϊός, το ότι δεν ήξερα τι γίνεται έξω», είπε ο Ζακ.

Όπως εξήγησαν, οι κάμερες μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού γράφουν 24 ώρες το 24ωρο. Σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ είπαν ότι τίποτα «πονηρό» δεν έλαβε χώρα εντός των εγκαταστάσεων.

Πιο «ανυπόφορος» συγκάτοικος, κατά τον Γρηγόρη, ήταν ο «αντιδήμαρχος», ενώ κατά τον Ζακ ήταν η Άννα Μαρία.

Οι δύο πρώην παίκτες του Big Brother μίλησαν και για τη ζωή τους εκτός παιχνιδιού. Με τον Ζακ να είναι γυμναστής και διατροφολόγος, ενώ ο Γρηγόρης είναι πολιτικός μηχανικός και ασχολείται και με τον τουρισμό.

Τέλος, έδειξαν ασκήσεις στις συγκατοίκους, κάνοντάς τους μάλιστα και διάφορες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης!

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.