Γρηγόρης Βαλτινός: η Heavy Metal εκδοχή ενός θεατρικού γίγαντα

Δημοσιεύθηκε: 29 Απριλίου 2021 21:15
Γρηγόρης Βαλτινός: η Heavy Metal εκδοχή ενός θεατρικού γίγαντα

Ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός έκανε μια συνεργασία έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα. Συμμετέχει απαγγέλοντας αρχαίο κείμενο στο τραγούδι «Ashes to Dust» του Heavy Metal συγκροτήματος Illusory.

Γρηγόρης Βαλτινός: η Heavy Metal εκδοχή ενός θεατρικού γίγαντα.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη συνεργασία του αυτή. «Και μένα μου κάνει εντύπωση. Δεν έχει ξανασυμβεί αλλά το Illusory ήταν ένα συγκρότημα που σε συγκίνησε από την πρώτη στιγμή. Γιατί έχει σπουδαίους καλλιτέχνες και έχει πάρα πολύ ωραία μουσική. Με αγγίζει πάρα πολύ ο στίχος τους και το σενάριο της σκηνοθέτιδάς μας, Μαρίας Χατζηγιάννη επίσης με συγκίνησε» είπε ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Βαλτινός που γνωρίζουμε το έργο του τόσο από το θέατρο όσο και από την τηλεόραση. Δέχτηκε να συνεργαστεί με το συγκρότημα ως αφηγητής στο τραγούδι “Ashes to Dust” και ανέλαβε να δώσει μια θεατρική διάσταση στο album. Το συγκρότημα δήλωσε σχετικά με αυτήν την συνεργασία: «Η μπάντα είναι πραγματικά ευτυχής που ο δρόμος της διασταυρώθηκε με εκείνον του μεγάλου θεατράνθρωπου και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ο καρπός αυτής της συνεργασίας».

Θυμίζουμε ότι το νέο studio album τους, το οποίο είναι το τρίτο στη σειρά. Ονομάζεται “Crimson Wreath” και όπως το συγκρότημα ανακοίνωσε θα κυκλοφορήσει 21 Μαΐου.

Παράλληλα εξήγησε ότι δεν θα τον δούμε τηλεοπτικά κάπου εκτός και αν ευδοκιμήσει το σχέδιο να γίνει η ζωή του Ελευθερίου Βενιζέλου σειρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.