Γρηγόρης Βαλτινός: όσοι βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, πρέπει να συλληφθούν

13 Νοεμβρίου 2020 08:20

Ο Γρηγόρης Βαλτινός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Pop Up» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή,  μίλησε για τα θέατρα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, για τους «ανόητους και αμόρφωτους» που μιλούν για θεωρίες συνομωσίας, ενώ απάντησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Καζαριάν που ασχολήθηκαν με την υποκριτική.

«Το θέατρο πρέπει να βοηθηθεί αλλιώς θα πεθάνει. Ακόμα και με το 30% τα θέατρα είχαν πληρότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για θέατρο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά τα θέατρα. Είμαι εντελώς αρνητικός με τις παραστάσεις μέσω ίντερνετ. Σιγά σιγά ακόμα και οι σχέσεις μας θα περνάνε από την τηλεόραση.

Η σχέση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο ήταν μοντελισμός παρά υποκριτική. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετώπισε αρκετά σοβαρά την υποκριτική.

Κάποιοι ανόητοι, αμόρφωτοι, αφελείς πρέπει να συλληφθούν που βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποια ονόματα γιατί δεν τον ξέρω τον κύριο Πετράκο που λέτε. Μιλάω γενικά και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλο τον κόσμο, είναι εγκληματική αυτή η ενέργεια», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.