Ώρα για βλεφαρίδες: πώς θα τις κάνεις γυριστές δίχως το ειδικό curler

Δημοσιεύθηκε: 16/02/2019 16:57
Ώρα για βλεφαρίδες: πώς θα τις κάνεις γυριστές δίχως το ειδικό curler

Φοβάσαι το curler; Το τσιμπιδάκι-ψαλίδι που γυρίζει τις βλεφαρίδες προς τα πάνω; Τρέμεις στην ιδέα πως πρέπει να το πλησιάσεις τόσο κοντά στα μάτια; Κανένα πρόβλημα. Έχουμε τις εναλλακτικές και θα στις αποκαλύψουμε αμέσως.

Η αλήθεια είναι πως τα eyelash curlers είναι απολύτως ακίνδυνα και αν μάθεις να τα χρησιμοποιείς σωστά, θ’ αποκτήσεις αμέσως πιο «ανοιχτό» και έντονο βλέμμα χωρίς καν να βαφτείς. Αν, πάλι, δεν το σκέφτεσαι καν, συνέχισε να διαβάζεις.

Με τη μάσκαρα

Αν θέλετε extra όγκο και… γυριστές βλεφαρίδες καλό είναι πριν βάλετε mascara να εφαρμόσετε ένα ειδικό primer για βλεφαρίδες. Μετά αφού βάλετε τη mascara καλά (κάνοντας κινήσεις δεξιά-αριστερά καθώς περνάτε το προϊόν) ακουμπήστε το ραβδάκι στην άκρη των βλεφαρίδων, γυρίστε τις λίγο προς τα μέσα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ώσπου να στεγνώσει η μάσκαρα.

Με τα δάχτυλα

Ζεστάνετε τα δάχτυλά σας τρίβοντάς τα μεταξύ τους και στη συνέχεια ακουμπήστε τα στις βλεφαρίδες σας από την άκρη και πιέζοντας ελαφρά προς τα μέσα με φορά προς τα επάνω. Και η παραμικρή θερμότητα θα λειτουργήσει σαν… styling για τις μικροσκοπικές τρίχες. Φορέστε mascara αμέσως και είστε έτοιμη.

Με μια οδοντόβουρτσα

Βάλτε μια καθαρή οδοντόβουρτσα κάτω από ζεστό νερό και ταμπονάρετέ την σε μια πετσέτα για να φύγει το πολύ νερό. Στη συνέχεια χτενίστε τις βλεφαρίδες σας προς τα επάνω 2 φορές και την τρίτη κρατήστε την οδοντόβουρτσα μαζί με τις βλεφαρίδες με φορά προς τα επάνω και προς τα μέσα όπως κάνατε με τα δάχτυλα.

Με ένα κουτάλι

Βάλτε και το κουτάλι κάτω από ζεστό νερό και στη συνέχεια ακουμπήστε το με την καμπύλη μεριά επάνω στις βλεφαρίδες σας πιέζοντας προς τα επάνω και προς τα μέσα για να γυρίσουν. Προσέξτε μόνο να μην είναι πολύ ζεστό το κουτάλι για… ευνόητους λόγους.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.