Η απάντηση του Πάνου Καλλίτση στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha (φωτογραφία)

28 Ιουνίου 2019 23:00

Θα θυμάστε ίσως που γράφαμε πριν από μερικές μέρες ότι η Έλενα Χριστοπούλου απέστειλε εξώδικο προς τον Alpha, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που αφορούν τον χωρισμό τους.

 

Η απάντηση του καναλιού της Κάντζας

Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι προβλήθηκε η απάντηση του καναλιού της Κάντζας στο εξώδικο της γνωστής booker μοντέλων και coach του GNTM. Συγκεκριμένα, σε κάρτα που εμφανίστηκε στην οθόνη, το κανάλι της Κάντζας επισημαίνει: «Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

 

Η απάντηση του Καλλίτση

Την ίδια ώρα, όμως, τη δική του απάντηση έδινε και ο hair stylist. Δημοσίευσε φωτογραφία της σαλάτας που απολάμβανε για βραδινό και στην οποία απεικονίζεται μία τομάτα κομμένη σε σχήμα καρδιάς. Όσο για τη λεζάντα, που συνόδευε την εν λόγω λήψη, τα λέει όλα:

«Εντάξει, μου πήρε λίγο καιρό καθώς τα social δεν είναι και το φόρτε μου, άλλα δε πέρασε ούτε μια μέρα μετά την κουβέντα μου με την @nonoram στην εκπομπή #metatamesanyxta που να μην διαβάσω, αισθανθώ, επεξεργαστώ, αφουγκραστώ τα εξαιρετικά σχόλια και μηνύματα αγάπης που έλαβα, μηνύματα γεμάτα καλή ενέργεια, πνευματισμό, επίπεδο και ανθρωπιά. Νιώθω πραγματικά όμορφα που Άνθρωποι σαν εσάς υπάρχουν εκεί έξω και εύχομαι το όμορφο αυτό «είναι» σας να το μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη! Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά για την αγάπη και το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε αυτά που νιώσατε! Η καλοσύνη, η αλήθεια και η ανθρωπιά πάντα νικούν…».