Μη μου το Δεσποινάκι τάραττε: Η πρώτη ομαδική με Βανδή και κριτική επιτροπή (φωτογραφία)

8 Μαρτίου 2019 15:10

Στον επίσημο λογαριασμό του talent show στο Χ-Factor αναρτήθηκε μια ομαδική φωτογραφία με την… dream team του παιχνιδιού. Πρωταγωνίστρια, εννοείται, η οικοδέσποινα του σόου που ξεκινά οσονούπω στο Open, η Δέσποινα Βανδή.

Στη σχετική λεζάντα, οι υπεύθυνοι σχολίαζαν: «Το X-Factor Greece ξεκινάει στο Open με τη #dreamteam της ελληνικής μουσικής σκηνής να ενώνει τις δυνάμεις της! Η πρώτη συνάντηση κριτικής επιτροπής και παρουσιάστριας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της πρώτης φάσης του show, τις auditions».

Kαλή αρχή λοιπόν και επανερχόμαστε άμεσα.

TIP

Να μη ματιάσουμε το Δεσποινάκι, που έχει ακούσει τον… εξάψαλμο από τον Λευτέρη Λαζάρου και για τη μαγειρική της “δεινότητα”. Βανδή, γλυκιά, βάλε χάντρα θαλασσιά.

ΕΧTRA TIP

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, πάντως, η Δέσποινα “δεν ταράζεται με όσα ακούει. Βρίσκεται σε πολύ δημιουργική φάση και τα σχόλια δεν την απασχολούν. Απ’ όπου κι αν προέρχονται. Γιατί δεν είναι μόνον ο σεφ, που μπήκε στο στόχαστρό του. Κι άλλοι, που ασφαλώς εποφθαλμιούν, δεν καλοβλέπουν την επιτυχία της. Εκείνη τη νοιάζει, όπως πάντα, η δουλειά και η οικογένειά της”.