Έφυγε η Μακρυπούλια, τελικά, απ’ το σπίτι όπου ζούσε με τον Χατζηγιάννη;

4 Μαρτίου 2019 13:30

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, τελικά; Οι νεότερες φήμες λένε πως πάλι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν χωρίσει τα “τσανάκια” τους. Σκοπός, να “επαναπροσδιορίσουν”, σύμφωνα με πηγές, τον δεσμό τους.

Το γεγονός είναι ένα: πρόκειται για ζευγάρι -και δη λαμπερό- που απασχολεί εννέα συναπτά έτη. Ποτέ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα ο ένας για τον άλλον, γεγονός, όμως, είναι πως έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους, έχουν κάνει και διακοπές, πολλάκις, στην  Πάρο όπου τους έχει “συλλάβει” ο φακός. Έχουν ποζάρει αγκαλιά – επίσης αρκετές φορές. Όλα τα έχουν κάνει. Τελικά (ξανά).

Η κούκλα ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισαν να μείνουν για λίγο καιρό μακριά ο ένας απ’ τον άλλον για να τσεκάρουν εκ νέου τι θα κάνουν με τη σχέση τους. Θα ανεβάσουν το level; Θα παντρευτούν ή θα χωρίσουν και εν τέλει, οριστικά;

Όλες οι σχέσεις -είναι γεγονός- και ειδικά οι μακροχρόνιες περνούν κρίσεις. Και Ζέτα και Μιχάλης η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Κυρίως την πρώτη πενταετία, η σχέση τους “θα έλεγε κανείς ότι ήταν θυελλώδης”, τονίζει η ίδια πηγή.

Η μετακόμιση

Η Ζέτα, πάντως, αναφέρει επίσης το συγκεκριμένο πρόσωπο απ’ τον κύκλο τους, “έχει φύγει απ’ τη Βούλα όπου συγκατοικούσαν και πήγε πίσω, στο πατρικό της, στον Κεραμεικό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν βρίσκονται συνεχώς σ’ επικοινωνία οι δυο τους. Απλώς, θέλουν να το ξανασκεφτούν το όλο concept της σχέσης τους”.

Ίδωμεν…