Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί σημαντικά τα ζώδια της γης και του νερού

Δημοσιεύθηκε: 3 Αυγούστου 2021 07:45
Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί σημαντικά τα ζώδια της γης και του νερού

Η συναισθηματική ζωή εμπλουτίζεται και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να υπάρξουν οι εκπλήξεις που θα την ανανεώσουν.

Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί σημαντικά τα ζώδια της γης και του νερού.

Σημαντικό είναι να βγούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την σχέση. Και να βρούμε διαφορετικά ενδιαφέροντα που θα φροντίσουν να δώσουν νέα πνοή σε εμάς και το ταίρι μας. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες στον εργασιακό χώρο. Που θα μας ενθουσιάσουν καθώς περνούν κάτι καινούργιο στη ζωή μας.

Άλλωστε είμαστε και εμείς έτοιμοι να δούμε με διαφορετική μάτια την προσωπική μας ζωή. Και να απελευθερωθούμε από προκαταλήψεις και νόρμες που μπορεί να μας καταπιέζουν. Προσεκτικοί βέβαια θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά την γκρίνια και την διάθεση να επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες που είναι βέβαιο ότι μόνο εμπόδια θα φέρουν και όχι θετικές εξελίξεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ενισχύει την ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση, για συζητήσεις, νέες γνώσεις και πληροφορίες.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο το πρωί δημιουργεί το καλύτερο δυνατό περιβάλλον σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα. Μπορούμε να χτίσουμε νέες συνεργασίες που θα είναι άκρως αποδοτικές. Σημαντικό είναι βέβαια να είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουν.

Μετά το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα ευνοεί την προσωπική μας ζωή. Και την ανάγκη να βρεθούμε με την παρέα μας παίρνοντας όμορφες στιγμές. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Να επικοινωνήσουμε και να χαλαρώσουμε με τον άνθρωπό μας και πρόσωπα που είναι καταλυτικά στη ζωή μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το βράδυ καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να γεννήσει ανασφάλειες και εσωτερικές κόντρες που θα επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή. Καλό είναι να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για ότι θέλουμε να εκφράσουμε γιατί είναι εύκολο να μπούμε σε μία διαδικασία γκρίνιας και μουρμούρας που θα ενοχλήσει το ταίρι μας.

myastro