Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω ξεμπλοκάροντας συναισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις

29 Ιανουαρίου 2022 07:45

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θα δουν σημαντικές αλλαγές κι εξελίξεις

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού καθώς φέρνει εξελίξεις σε προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω ξεμπλοκάροντας συναισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις.

Με την Αφροδίτη πια ορθόδρομη έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε προβληματισμούς και σκέψεις που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την προσωπική μας ζωή. Βλέπουμε την σχέση μας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν πολύτιμα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στην επισημοποίηση της ή σε κάποιο σημαντικό βήμα που θα την καθορίσει. Παράλληλα, επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες ξεπερνούν καθυστερήσεις και εμπόδια. Πιθανό είναι να προχωρήσουμε σε σχεδιασμούς που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στον προϋπολογισμό μας.

Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επαναφέρει στο προσκήνιο παλιότερες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μας προβληματίζουν. Οφείλουμε να μείνουμε μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές και χειριστικές διαθέσεις που θα εκδηλωθούν με κάθε έκφραση μας προβληματίζοντας τους γύρω μας. Οικονομικές συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν μορφωτικά ενδιαφέροντα, επαγγελματικές συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να μας ενθουσιάσουν καθώς μας δίνουν το στίγμα για νέες και πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις στη ζωή μας. Η καλή παρέα θα μας βοηθήσει να ανέβουμε ψυχολογικά. Καλό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από την τεμπελιά και την ανεμελιά και παραμελήσουμε σημαντικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε.

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω το μεσημέρι, σε θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη.

Τα συναισθήματα παγώνουν καθώς η σελήνη στην συγκεκριμένη διέλευση δεν επιτρέπει να εκδηλώσουμε ότι νιώθουμε με ευκολία. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση και την καριέρα μας. Λειτουργούμε ορθολογικά, πολλές φορές απόλυτα και συντηρητικά εκπλήσσοντας δυσάρεστα τους γύρω μας. Με την σύνοδο της με τον Άρη στον Αιγόκερω το απόγευμα αυξάνουμε την δράση μας σε επαγγελματικό επίπεδο. Nιώθουμε ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρουμε πρωτοβουλίες. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσουμε αυθόρμητα και επιθετικά με φιγούρες εξουσίες και ανωτέρους.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες το βράδυ μας γεμίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Εξαιρετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο κλείνουν κεφάλαια του παρελθόντος που μας επιβαρύνουν ψυχολογικά.

myastro