Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας συναισθηματικά τα ζώδια του νερού και της γης

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 07:45

Οι ανάγκες επικεντρώνονται στην οικογένεια και τον σύντροφό μας καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας συναισθηματικά τα ζώδια του νερού και της γης

Είναι σημαντικό για εμάς να επικεντρωθούμε στην οικογένεια και να απολαύσουμε στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς με τους δικούς μας ανθρώπους. Παράλληλα επιδιώκουμε να περάσουμε μοναδικά με τον σύντροφό μας στον προσωπικό μας χώρο. Καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο απολαμβάνουμε στιγμές για δύο μακριά από την έντονη κοινωνικότητα. Επίσης θα μας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας. Που θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε τα ακίνητα μας και να βελτιώσουμε τις οικονομικές συνθήκες.

Παράλληλα ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει τον συναισθηματισμό και την ενσυναίσθηση. Η ανάγκη να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια γίνεται εντονότερη από ποτέ. Αφού ήρθε η στιγμή να απαλλαγούμε από ψυχολογικά βαρίδια που μας ταλαιπωρούν. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να γίνουμε καυστικοί και έντονοι στον τρόπο που εκφραζόμαστε λόγω ζητημάτων που αναδεικνύονται. Τα οποία μπορεί να μας επηρεάζουν άμεσα. Οφείλουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Και να μην γίνομαι σκληροί απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας απογοητεύοντας τα.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι σχηματίζοντας τα ξημερώματα σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο

Η μέρα ξεκινά με έντονη συναισθηματική φόρτιση για αυτό οφείλουμε να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και την αποφασιστικότητα μας. Μένοντας μακριά από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Λίγο αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Καρκίνο βοηθά να επικοινωνήσουμε συναισθήματα σε βαθύτερο επίπεδο. Η οικογένεια θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε εκκρεμότητες που μας απασχολούν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας ριζικά την ενέργεια καθώς εντείνεται η αποφασιστικότητα και η δράση. Επιθυμούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα για αυτό επικεντρωνόμαστε σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο δεν αποκλείεται να φέρει εσωτερική αναστάτωση που θα απεικονιστεί στην σχέση μας καθώς το αίσθημα του ανικανοποίητου είναι έντονο. Ας μείνουμε μακριά από συζητήσεις με το ταίρι μας που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση και ας απολαύσουμε στιγμές τρυφερότητας χωρίς αντιδικίες και κόντρες.

myastro