Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ευνοώντας αισθηματικά τα ζώδια της γης και του νερού

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 07:45

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και απογειώνει τις αισθήσεις. Η ανάγκη να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας και να εντυπωσιάσουμε στο αισθηματικό παιχνίδι ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την γοητεία μας

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο το κυρίαρχό της ζώδιο και οι αισθήσεις απογειώνονται καθώς επικεντρωνόμαστε στην προσωπική μας ζωή.  Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία. Για να εντοπίσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες προσπαθώντας να τις καλύψουμε στο έπακρον. Θέλουμε να περάσουμε όμορφα, να βρεθούμε με πρόσωπα που νιώθουμε ασφάλεια και σταθερότητα δίπλα τους.

Θέλουμε να απολαύσουμε μικρές χαρές της ζωής όπως το φαγητό και η παρέα που ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεσή μας. Αισθηματικά, μας δίνεται η δυνατότητα να θεμελιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση μας. Και να προχωρήσουμε σε κάτι ασφαλές που μας καλύπτει. Οικονομικά, μπορούμε να ισορροπήσουμε τον προϋπολογισμό μας. Με κινήσεις που θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε όμως σε περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ενισχύοντας την πρόθεση να ασχοληθούμε με οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και πείσμα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση. Απαραίτητο είναι να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε εγωκεντρικές συμπεριφορές. Που μπορεί να ενοχλήσουν το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσουμε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας αγχώνουν. Παράλληλα, εκκρεμότητες στην προσωπική μας ζωή μπορεί να τακτοποιηθούν με μόνη προϋπόθεση να νιώσουμε ασφάλεια στη σχέση μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μέσα στην ημέρα καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά για τον προϋπολογισμό και τη σχέση μας. Υπερένταση και εριστική διάθεση δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα που συνομιλούμε για οικονομικές υποθέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε προσωπικό επίπεδο. Καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε επαναστατώντας με λανθασμένο τρόπο. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει αστάθεια και ρευστότητα στη σχέση μας.

myastro