Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις

28 Απριλίου 2022 07:45

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επιλογές που δεν είναι ενδεδειγμένες για εμάς. Kαθώς δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε την πραγματικότητα. Η εξιδανίκευση σε προσωπικό επίπεδο απογοητεύει

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

. Απάτες και αυταπάτες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές που θα στιγματίσουν την προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά. Καθώς αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσουμε ότι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε δέσμευση τους.

Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθά να λειτουργήσουμε ενστικτωδώς. Και να αντιληφθούμε βαθύτερα κίνητρα προσώπων που μας προσεγγίζουν. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές μπορούν να έχουν ευτυχή κατάληξη για εμάς, αρκεί να κινηθούμε διαισθητικά και να εμπιστευτούμε την εσωτερική μας φωνή που θα μας κατευθύνει προς τις σωστές επιλογές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό εντείνοντας την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα μας χαρακτηρίζουν σε κάθε κίνηση και εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός μας. Απαραίτητο είναι να μετριάσουμε ορμητικότητα και απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Παράλληλα, οφείλουμε να κατευνάσουμε τη νευρικότητα που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και ώριμα. Πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές συμφωνίες και συναλλαγές είναι γεγονός ότι μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να οδηγήσουν σε καθοριστικά επιτεύγματα.

Στην προσωπική μας ζωή επιδιώκουμε να στρέψουμε τα βλέμματα πάνω μας και να καλύψουμε κάθε προσωπική ανάγκη. Καλό είναι βέβαια να ξεπεράσουμε τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν το ταίρι μας δείχνοντας κατανόηση και στις δικές του ανάγκες. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας καθώς το πάθος και ο μαγνητισμός μας δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Νέα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να μας προσεγγίσουν και να κερδίσουν την καρδιά μας.

myastro