Η Αφροδίτη στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω απαιτεί να φιλτράρουμε τις ανάγκες μας

5 Νοεμβρίου 2021 07:45

Η Αφροδίτη στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω απαιτεί να φιλτράρουμε τις ανάγκες μας

Η Αφροδίτη μετακινείται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει το συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 06.03.2022. Από μέσα Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2022 θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα.

Η Αφροδίτη στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω απαιτεί να φιλτράρουμε τις ανάγκες μας.

Η επιρροή της θα είναι έντονη στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου.

Η δημόσια εικόνα και η κοινωνική καταξίωση είναι στοιχεία που μας προβληματίζουν. Οι σχέσεις σοβαρεύουν, δεν επικρατεί πια η ανεμελιά του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Αναλογιζόμαστε την προσωπική μας ζωή μέσα από μία σταθερή βάση. Που θα είναι αποδεκτή στο κοινωνικό σύνολο που κινούμαστε και θα μας καλύπτει.

Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην επισημοποίηση της σχέσης μας. Σε επαγγελματικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε και να απολαύσουμε την εύνοια σημαντικών προσώπων εξουσίας που θα μας στηρίξουν την εξέλιξή μας. Προσοχή στον απόλυτο ορθολογισμό που μας απομακρύνει από το συναίσθημα, η σκληρότητα και η αδιαλλαξία δεν εξυπηρετούν τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια, τις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες.

Οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Μπορούμε να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις αρκεί να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που είναι βέβαιο ότι θα μας καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή απόφαση. Προσοχή καθώς η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να ταλαιπωρήσει τις σχέσεις μας και να οδηγήσει σε εντάσεις με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εξιδανικεύει τα δεδομένα και ενισχύει την κατανόηση σε όλα τα επίπεδα. Φόβοι μαλακώνουν και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ευχέρεια όποια ζητήματα μας προκαλούν άγχος.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο αργότερα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές σχεδιασμών που θα κοστίσουν στα οικονομικά μας. Παράλληλα, οι αμφιβολίες αυξάνονται σημαντικά και δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη.

Το βράδυ η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ισορροπεί το συναίσθημα και μας βοηθά να βρούμε το ψυχικό σθένος ώστε να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς και αισθηματικούς όρους στις σχέσεις μας.

myastro