Η αγαπημένη του Τζορτζ Μάικλ στο «Last Christmas» παραμένει εντυπωσιακή

Δημοσιεύθηκε: 30 Δεκεμβρίου 2019 13:56
Η αγαπημένη του Τζορτζ Μάικλ στο «Last Christmas» παραμένει εντυπωσιακή

Είναι το τραγούδι που κάθε Χριστούγεννα αποτελεί το απόλυτο χιτ, ακόμη και 35 χρόνια μετά…
Καθώς το Last Christmas περνούσε με την πάροδο των χρόνων στο πάνθεον των πιο πολυπαιγμένων τραγουδιών στην ιστορία, ο ήχος του ξεπερνούσε κατά πολύ την εικόνα -δηλαδή το βιντεοκλίπ το οποίο συνόδευσε την κυκλοφορία του.
Το εν λόγω βίντεο αντιμετωπίζεται σήμερα ως ένα cult διαμαντάκι των 80s, με τα outfits και τα χαρακτηριστικά κουρέματα της εποχής να δίνουν έντονα νοσταλγικά vibes σε όσους έζησαν την εποχή στο έπακρο.
Η πλοκή του βιντεοκλίπ, που κυκλοφόρησε το 1984, ακολουθεί πιστά τους στίχους του τραγουδιού. Μια χαρούμενη παρέα, από νέες γυναίκες και άνδρες, καταφθάνει ενθουσιασμένη σε ένα σαλέ προκειμένου να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί.
To βλέμμα του George Michael όμως είναι διαρκώς στραμμένο σε μια όμορφη μελαχρινή που είναι η κοπέλα του φίλου του και έτερου μέλους των Wham, Andrew Ridgeley.
Οι στίχοι του ρεφρέν επιβεβαιώνονται: Τα προηγούμενα Χριστούγεννα οι δυο τους επισκέφθηκαν το ίδιο σαλέ ως ζευγάρι και λίγο αργότερα χώρισαν.
To μοντέλο που υποδυόταν την πρώην αγαπημένη του George Michael και κατάφερε να προκαλέσει τη ζήλια χιλιάδων θαυμαστών του τραγουδιστή ονομάζεται Kathy Hill και σήμερα είναι μια κομψή γοητευτική ξανθιά γυναίκα.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Η Hill δραστηριοποιείται ακόμη στο χώρο του modeling και πράγματι ο χρόνος φαίνεται να είναι με το μέρος της -παραμένει φρέσκια, καλλίγραμμη και εντυπωσιακή, αν και με αλλαγμένο look.
Μάλιστα, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την κυκλοφορία του τραγουδιού, η Kathy Hill μοιράστηκε με την Mirror μερικές λεπτομέρειες από τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι το σαλέ στο οποίο γυρίστηκαν οι περισσότερες σκηνές δεν είχε θέρμανση, οπότε όλοι κρύωναν, αλλά και ότι χρειαζόταν να ξυπνούν στις 5 το πρωί για να εκμεταλλεύονται το φυσικό φως για το γύρισμα.
Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον George Michael, δήλωσε ότι ήταν πολύ λεπτομερής και προσεκτικός, «τελειομανής» και περισσότερο συγκεντρωμένος απ΄ όλους. Ωστόσο είχε πολλή πλάκα και φρόντιζε κανείς να μην αισθάνεται «εκτός» στο γύρισμα.
Όταν η ίδια πληροφορήθηκε το θάνατό του, 3 χρόνια πριν, έκανε πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να ξανακούσει το κομμάτι ή να δει το βίντεο. Όμως, πλέον όταν το βλέπει, θυμάται τις ευχάριστες στιγμές των γυρισμάτων.