Η Αγγελική Ηλιάδη φόρεσε το μαγιό της και… υποκλίθηκε το instagram

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2022 15:40

Η Αγγελική Ηλιάδη φόρεσε το μαγιό της και μοιράζει εγκεφαλικά

H Αγγελική Ηλιάδη είναι από τις πιο σέξι γυναίκες της showbiz.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Όπως πολλές celebrtities, που ξεκίνησαν τα μπάνια τους στη θάλασσα, έτσι και η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη μοιράστηκε στην ιστορία της στο Instagram μια «καυτή» φωτογραφία της με μαγιό. Η 44χρονη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια της «Φάρμας» διαθέτει κορμί λαμπάδα. Δε φαίνεται;

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έγινε επανασύνδεση με τον Σάββα γιατί…»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για για την παρολίγο επανασύνδεση της με τον Σάββα Γκέντζογλου και τους λόγους που δεν έχει ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τους άντρες της ζωής της.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έγινε η επανασύνδεση με τον Σάββα Γκέντσογλου λίγο μετά από την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης του ANT1 η Φάρμα.

“Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δε βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δε μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα”.

Με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε και στην ερώτηση εάν είναι ερωτευμένη ακόμα με τον συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη

Δεν έβαλα ποτέ νυφικό. Μόνο πρόβα έκανα μία φορά στο παρελθόν. Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος»

Ο έρωτας που δημιουργήθηκε μέσα στην τηλεοπτική φάρμα του ANT1 ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης για το τηλεοπτικό αγρόκτημα του ANT1.

Ενώ η τραγουδίστρια έχει απαντήσει σε όλα τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί ακόμα και από παρουσιαστές για την παρουσία της στην Φάρμα