Η άγνωστη κόντρα Παπαδόπουλου – Πλούταρχου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Φεβρουαρίου 2023 10:34

O Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια.

O ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου και είπε πως ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος κορόιδεψε κάποιον συνεργάτη του, γεγονός που τον ενόχλησε.

Ο Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά: «Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα ‘Χ’ και δεν επανέρχομαι ποτέ. Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ. Είπα πως ‘δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα’ και είπα τέλος. ‘Χ’».

Και πρόσθεσε: «Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος. Συμφώνησα εγώ αφού είναι δικά του τα τραγούδια, τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, είπε ‘βεβαίως, βεβαίως’ και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε.

Και λέω το να κοροϊδέψεις εμένα, τι με νοιάζει αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν πρόκειται να σου γράψει τραγούδια;».

Σε άλλο σημείο, ο Παπαδόπουλος ανέφερε: «Χάσαμε τον αδελφό μου όταν ήταν 6 έξι ετών. Το απόλυτο σημάδι. Από λάθος γιατρού. Τον σκέφτομαι πολύ συχνά πώς θα ήταν τώρα, πώς θα ήμασταν μαζί.

Με αγαπούσε κι αυτός πολύ. Τον έλεγαν Αλέξανδρο γι’ αυτό και έβγαλα τον γιο μου. Ήταν πολύ δύσκολο το πένθος μετά, να βλέπω τους γονείς να είναι έτσι όπως είναι».

Για τον λόγο για τον οποίο ασχολήθηκε με την παρουσίαση εκπομπών, δήλωσε: «Άρχισα να παρουσιάζω τηλεπαιχνίδια επειδή έπρεπε να πληρώσω την Εφορία. Το κανάλι θεωρούσε ότι δεν μου ταιριάζει ο ‘Εκατομμυριούχος’ και μου τον έκαναν ‘δώρο’ για να μην με πάρει ο ΑΝΤ1.

Δεν τον έχω δει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά μου λένε ότι δεν είναι πολύ ωραίο. Ο κόσμος μου το λέει»!