Η Αλέκα Καμηλά είναι πολύ σέξι μαμά στα 45 της

15 Σεπτεμβρίου 2019 12:25

Καμηλά

Εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της Πέτζα Στογιάκοβιτς η Αλέκα Καμηλά τα τελευταία χρόνια μένει στο εξωτερικό. Ωστόσο η αγάπη της για την Ελλάδα τη φέρνει μαζί με την οικογένειά της κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας για να απολαύσει τις όμορφες παραλίες. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε παραλία της Χαλικιδικής όπου για μια ακόμα φορά αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό.

Καμηλά
Το γνωστό μοντέλο και ο σύζυγός της όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, παρά το γεγονός ότι είμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη, απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα λίγο πριν επιστρέψουν στο εξωτερικό και στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Τι κι αν έχει φτάσει τα 45, η Αλέκα Καμηλά είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με αναλογίες που θα ζήλευαν μέχρι και 20χρονες!
Η άλλοτε σταρ της ελληνικής μόδας και πασαρέλας φαίνεται να είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής της, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες με το εμπριμέ μπικίνι.

Καμηλά

Η ίδια έχει πλέον αποφασίσει να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την οικογένειά της και έτσι έχει προσηλωθεί στον ρόλο της ως μητέρα και σύντροφος. Παρόλα αυτά δείχνει υπέροχη, αποδεικνύοντας ότι και οι μαμάδες μπορεί να είναι σέξι!