Η αλήθεια για την υγεία του Νίκου Οικονομόπουλου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Σεπτεμβρίου 2022 09:55

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου στη Θεσσαλονίκη για λόγους υγείας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος επρόκειτο να κάνει live στη Θεσσαλονίκη ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν επειδή παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον λαιμό του.

Η εμφάνιση ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τυχαία τον τραγουδιστή στην πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε όσα πληροφορήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

«Αναβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εμφάνισή του και τον πέτυχα, συνταξιδεύαμε στην επιστροφή.

Χάλια ο λαιμός του και απ’ ό,τι μου είπαν οι δικοί του άνθρωποι είχε κάνει ενέσεις κορτιζόνης για να μπορέσει έστω να βγει να τραγουδήσει, αλλά ήταν αδύνατον», είπε αρχικά.

Και η Τσιμτσιλή κατέληξε: «Ευγενέστατος και γλυκύτατος ο Νίκος, περαστικά».

Πριν από περίπου έναν μήνα, συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου, είχε αναβληθεί μεγάλη συναυλία του Οικονομόπουλου στην Κέρκυρα.

Ο τραγουδιστής, με μια ανάρτησή του, άκρως αινιγματική, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram εξήγησε στους followers του το τι συνέβη.

«Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου», ανέφερε κάνοντας λόγο για «περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας που έχουν να κάνουν με την Αρχαιολογική Υπηρεσία».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας.

Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση».

Πάντως, η Δέσποινα Κουτσούμπα, πρόεδρος Ελλήνων Αρχαιολόγων, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook πως «η συναυλία για την οποία δόθηκε η άδεια από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας δεν ήταν συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου, αλλά του Κερκυραίου σαξοφωνίστα και συνθέτη Γιώργου Κατσαρού μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο».

Επίσης, τόνισε πως η «ΕΦΑ Κέρκυρας δεν δίνει το Παλαιό Φρούριο για συναυλίες τέτοιου είδους μουσικής».