Η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Alpha, αλλάζει τις ισορροπίες με την Ελένη Μενεγάκη;

Δημοσιεύθηκε: 25/08/2019 14:37
Η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Alpha, αλλάζει τις ισορροπίες με την Ελένη Μενεγάκη;

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα πολύ δυνατό τηλεοπτικό «χαρτί» καθώς έχει κατορθώσει τόσα χρόνια να χτίσει ένα τόσο ισχυρό brand name που ακόμα και τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης δεν το επηρεάζουν.
Η ωραία Ελένη θεωρείται και όχι άδικα «θησαυρός» για το κανάλι καθώς ακόμα και τα τελευταία χρόνια που τα νούμερα δεν έβγαζαν ακριβώς μάτι, έφερνε στον ALPHA έσοδα από διαφημίσεις και εμπορικές συμφωνίες που υπερκάλυπταν τα χρήματα του συμβολαίου της.
Αυτά μέχρι φέτος. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας στο κανάλι τα πράγματα είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρα. Η πλευρά Βαρδινογιάννη θέλει να υπάρχει τάξη σε όλα τα μαγαζιά της και αυτό ισχύει και στο οικονομικό κομμάτι καθώς επιθυμούν να μην υπάρχουν τεράστιες διαφορές στα συμβόλαια των παρουσιαστών και οι εκπομπές να φέρνουν τα λεφτά τους πίσω. Και με το παραπάνω…
Αυτή τη στιγμή και με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας ακόμη να τρέχει η νέα ιδιοκτησία θα σεβαστεί τους όρους και η εκπομπή της θα συνεχιστεί κανονικά. Το επόμενο καλοκαίρι, όμως, θα έρθει η ώρα της κρίσης καθώς λήγει το συμβόλαιο.
Θεωρείται δεδομένο ότι θα της προταθεί ένα διαφορετικό συμβόλαιο που μπορεί να φτάνει το σημερινό, υπό όρους όμως και προϋποθέσεις: Να πιάνει τα νούμερα τηλεθέασης που επιθυμεί το κανάλι και να φέρνει τα προβλεπόμενα έσοδα.
Δεν μιλάμε, δηλαδή, για ένα κλειστό συμβόλαιο, αλλά ένα συμβόλαιο με… μπόνους επίτευξης στόχων.
Τι θα κάνει η Ελένη; Ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, αλλά φήμες τη θέλουν να σιγοψιθυρίζει ήδη το «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT