Η ανάγκη να αποτινάξουμε κακές επιρροές δυσκολεύει τα Σταθερά ζώδια

19 Μαρτίου 2022 07:45

Η Σελήνη στους Διδύμους καθορίζει θετικά ζητήματα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Η ανάγκη να αποτινάξουμε από πάνω μας νοοτροπίες που επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή γίνεται κυρίαρχη μέσα στην ημέρα. Καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις.

Η ανάγκη να αποτινάξουμε κακές επιρροές δυσκολεύει τα Σταθερά ζώδια.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο πρωταγωνιστεί σήμερα. Και επηρεάζει κυρίως τα Σταθερά ζώδια. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τη νευρικότητα και την αστάθεια που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με βάση το συναίσθημα. Δημιουργείται ανάγκη να ισορροπήσουμε τη σχέση μας.

Η έντονη διάθεση ανεξαρτησίας μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές και αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να πάρουμε χρόνο ώστε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις μας. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή μας αιφνιδιαστικά. Φροντίζοντας να αυξήσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι. Προσοχή μόνο καθώς η ρευστότητα της συγκεκριμένης περιόδου δεν αφήνει περιθώρια για μακροπρόθεσμα πλάνα. Για αυτό οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και να αφήσουμε τον χρόνο να δείξει αν τα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή μας έρχονται για να μείνουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή μας στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Οι οποίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας

Είναι απαραίτητο να νιώσουμε την συντροφικότητα και την συμπόρευση με πρόσωπα που επηρεάζουν την σκέψη μας. Σημαντικό είναι να μην αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα επιθυμίες και ανάγκες επιδιώκοντας να ικανοποιήσουμε τους άλλους. Αργά ή γρήγορα απωθημένα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα επηρεάσουν την συμπεριφορά μας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο τα ξημερώματα βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες σε συνεργασίες που θα βοηθήσουν να προχωρήσουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας. Η ομαδικότητα χαρακτηρίζει τις κινήσεις μας και μας βοήθα να συμπλεύσουμε αρμονικά με τους γύρω μας.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Δημιουργώντας την ανάγκη για κατανόηση και ζεστασιά στις σχέσεις. Η ανάγκη να φλερτάρουμε δεν αποκλείεται να μας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή μας. Αλλάζοντας τα δεδομένα λόγω της διαφορετικής τους ιδιοσυγκρασίας.

myastro