Η ανακοίνωση βόμβα της Ελένης Μενεγάκη

Δημοσιεύθηκε: 21/05/2020 22:30
Η ανακοίνωση βόμβα της Ελένης Μενεγάκη

Πολλά ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha. Η παρουσιάστρια μέχρι τώρα δεν είχε πει τίποτα για το τηλεοπτικό της μέλλον και σήμερα μετά από ένα σύντομο βίντεο που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι συνεργάτες της, ο φακός επέστρεψε στο πλατό και η Ελένη Μενεγάκη, επιβεβαίωσε μέσα σε τρία λεπτά τις φήμες μηνών για την αποχώρηση της από το κανάλι. «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα», είπε με φανερά σπασμένη φωνή. «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι δηλαδή να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια. Το επιδιώκω στη ζωή μου».

«Φτάσαμε σήμερα μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha, να πρέπει να σας στείλω από νωρίς την αγάπη που έχω μέσα μου για εσάς και για τα πολύ όμορφα χρόνια, καταστάσεις και στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί.

»Από πέρυσι έχω πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση, που δεν είναι τόσο… δεν μπορώ να σκεφτώ πάρα πολύ μακριά αλλά δεν μπορώ να αφήνω και τη ζωή μου έτσι στην τύχη. Πάντα ήθελα να βάζω ένα πρόγραμμα, να παίρνω τον χρόνο μου, να παίρνουν τον χρόνο τους και οι άλλοι. Από πέρυσι λοιπόν έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία. Όλη τη φετινή σεζόν, αφού ενημέρωσα το κανάλι το οποίο αγαπώ (…) το αμέσως επόμενο κομμάτι που πραγματικά μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που με ξέρετε, ξέρετε ότι εγώ είμαι αυτή που σας λέω αυτά που αφορούν εμένα.

»Το είχα βάλει στο μυαλό μου ότι στην γιορτή μου θα σας τα πω αυτά. Γιατί αυτή είναι η προσωπική μου μέρα και ποτέ στην ζωή δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη. (…) Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία Πράγματα που μπορεί να είναι απλά, πράγματα που μπορεί κάποιοι από εσάς να τα κάνετε (…) Αυτό που ξέρω είναι ότι η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη, θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου».