Η Άννα Βίσση με τη Δήμητρα Κούστα και τη Σοφία Καρβέλα στο «Freak Show» του Jean Paul Gaultier

Συντάκτης: Newsroom

8 Απριλίου 2024 18:15

Η Άννα Βίσση και η Δήμητρα Κούστα βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό Freak Show του Jean Paul Gaultier.

Η Άννα Βίσση και η σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, Δήμητρα Κούστα, βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και παρακολούθησαν το τολμηρό και εντυπωσιακό fashion freak show του Jean Paul Gaultier, το οποίο συνδυάζει τη μόδα με την τέχνη και είναι βασισμένο στη ζωή του «κακού παιδιού» της μόδας.

Μαζί με την Ελληνίδα τραγουδίστρια και τη Δήμητρα Κούστα ήταν και η Σοφία Καρβέλα και ο Χρύσανθος Πανάς.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της στο Instagram, δημοσίευσε μερικά stories από τη βραδιά, ενθουσιάζοντας τους followers της. Στα κλικ, βλέπουμε και τον ίδιο τον Jean Paul Gaultier, με τον οποίο η Άννα Βίσση διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Η Άννα Βίσση έδωσε το «παρών» στο show φορώντας ένα συλλεκτικό t-shirt από τη συνεργασία του Jean Paul Gaultier με τη Μαντόνα, στο οποίο αναπαριστάται το εμβληματικό κορσέ που είχε φορέσει η popstar στην πασίγνωστη περιοδεία της «Blond Ambition Tour» το 1990.

Από την άλλη, η Δήμητρα Κούστα φορούσε ένα γκρι πουλόβερ και μια μίνι φούστα Valentino -αξίας 2200 και 5500 αντίστοιχα- και κομψές γόβες, ενώ η Σοφία Καρβέλα φόρεσε ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα.

Άννα Βίσση, Δήμητρα Κούστα και Σοφία Καρβέλα στο «Freak Show» του Jean Paul Gaultier

«Πρόκειται για την ιστορία της ζωής μου, εμπειρίες που έζησα, πράγματα που είδα και αγάπησα. Ιστορίες που δεν έχω πει ξανά» έχει πει ο Jean Paul Gaultier για το Freak Show. Πρόκειται για μια παράσταση-υπερπαραγωγή, στην οποία συμμετέχουν ηθοποιοί, χορευτές και καλλιτέχνες τσίρκου, που εξιστορεί τη ζωή του. Ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια και συνεχίζει στις πρώτες επιτυχίες της καριέρας του, καταλήγοντας φυσικά στη σημερινή εποχή, την απόλυτη επιτυχία του και την κατάκτηση της κορυφής.