Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του “γυμνού” μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Συντάκτης: Newsroom

12 Απριλίου 2024 18:15

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ήμουν έξι μήνες κλεισμένη στο σπίτι με κατάθλιψη»

Είναι γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες τα άβαφα νύχια κάνουν θραύση ανάμεσα σε αμέτρητες γυναίκες, κάνοντάς μας να αναθεωρήσουμε το ζήτημα “μανικιούρ”. Και με αυτό εννοούμε ότι δεν χρειάζεται να έχεις πάντοτε άψογα βαμμένα νύχια για να δείξουν κομψά – μπορεί να δείχνουν εξίσου περιποιημένα, ακόμα και άβαφα. Και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύουν συνέχεια μερικές από τις πιο κομψές κυρίες της σόουμπιζ, μια εξ αυτών και η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η ηθοποιός, που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, απέδειξε σε όλους ότι τα άβαφα νύχια δείχνουν cool. Λάτρις του φυσικού μανικιούρ ούτως ή άλλως από παλιά, συνεχίζει να το υιοθετεί μετά τη γέννα – λογικό, αφού το μανικιούρ σπάνια ανήκει στις προτεραιότητες των νέων μαμάδων.

Δες το αποτέλεσμα:

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

 

Τι ακριβώς είναι το “bare manicure” ή “nonicure”;

Πρόκειται για μια νέα μόδα στο μανικιούρ, που θέλει τα νύχια μας να μην έχουν καθόλου χρώμα ή, τουλάχιστον, να φαίνονται σαν να είναι άβαφα. Η κυριολεκτική σημασία πάντως του “nonicure” ή το “bare” manicure είναι νύχια εντελώς άβαφα, χωρίς ούτε καν διάφανο βερνίκι, πλην όμως πολύ περιποιημένα. Ιδανικά, το μήκος τους παραμένει κοντό και αποφεύγονται τα πολύ μακριά νύχια, που είναι και πιο επιρρεπή σε σπασίματα.