Η Αντιγόνη Ψυχράμη ποζάρει δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα 22 χρόνια μετά το ντουέτο τους «Με λένε Πόπη»…

5 Οκτωβρίου 2019 13:06

Ψυχράμη

Κάποτε η Αντιγόνη Ψυχράμη έβαλε δύο παπούτσια πάνινα και συστηνόταν ως… Πόπη σαν τη γιαγιά της την Καλλιόπη… Τότε που μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα είχαν ερμηνεύσει το επιτυχημένο τραγούδι «Με λένε Πόπη».

Ψυχράμη
Εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που εκείνο το μικρό και ταλαντούχο κοριτσάκι τραγουδούσε… Τα χρόνια πέρασαν και η Αντιγόνη Ψυχράμη ασχολήθηκε με το τραγούδι και την υποκριτική ενώ στην προσωπική της ζωή παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Μακαλιά και έφεραν στον κόσμο ένα αγοράκι.
Η τραγουδίστρια βάφτισε το παιδί της πριν από λίγες μέρες και ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν και ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα. Η Αντιγόνη πόζαρε με τον μέντορά της και μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε έστειλε το εξής μήνυμα:

«Κάθε φορά δίπλα του θα νιώθω το παιδί που τραγούδησε μαζί του και κάθε φορά η παρουσία του θα μου θυμίζει πως η αγάπη είναι ένα παιδί που τραγουδάει… η παρουσία σας με την Άννα είναι σαν ευχή για τη ζωή του Χάρη. Ευχή για μουσική, αλήθεια, εργατικότητα, συναισθηματική επικοινωνία και αγάπη για την τέχνη… σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας».