Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα

23 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα. Και προκαλεί ανατροπές σε οικονομικές συνεργασίες και αισθηματικές σχέσεις.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου. Ππροκαλώντας εκρηκτικές καταστάσεις σε προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.

Σε γενικότερο επίπεδο, η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση και έλεγχο στην ύλη. Και το συναίσθημα μπορεί να ανατραπεί από τα πρόσωπα με τα οποία σχετιζόμαστε με κεραυνοβόλο τρόπο. Προσπαθώντας να επιβάλουμε με κυριαρχικό τρόπο τις επιθυμίες μας σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να υπερβάλλουμε σε απαιτήσεις προκαλώντας εκνευρισμό σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Αυτός ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε σκληρές κόντρες. Θα διαπιστώσουμε ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει την ελευθερία του σε όλα τα επίπεδα για να ικανοποιήσει εμάς. Οφείλουμε να χαλιναγωγήσουμε κατώτερα συναισθήματα και αμφιβολίες που δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε ότι βιώνουμε. Επιπλέον θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι νέα πρόσωπα είναι πιθανό να εμφανιστούν από το πουθενά αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι. Η αστάθεια όμως χαρακτηρίζει αυτές τις νέες γνωριμίες. Είναι προτιμότερο να μην επενδύσουμε συναισθηματικά ευθύς εξαρχής σε κάτι αβέβαιο.

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι μετά το μεσημέρι

Δημιουργώντας την ανάγκη για πρωτοβουλίες και κλείσιμο υποθέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με δυναμικό τρόπο.

Τα ξημερώματα οι συγκρουσιακές όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί να οδηγήσουν σε ένα πρωινό αρκετά έντονο που θα επηρεάσει την επικοινωνία με το ταίρι μας, τους συνεργάτες μας, τους ανώτερους μας. Η καχυποψία εντείνεται δραματικά, κάτι αυτό δεν θα γίνει ανεκτό από τους άλλους, για αυτό είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από υπερβολικές ανασφάλειες και φόβους που οδηγούν σε στρεβλά συναισθήματα και σκέψεις. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δια στον Υδροχόο που θα δώσει ανάσες, αισιοδοξία, διάθεση να επικεντρωθούμε στην προσωπική μας διεύρυνση και την επίτευξη των στόχων μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, σε μία θέση που της ταιριάζει πολύ. Βρίσκεται σε έξαρση στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αρχίζει μία περίοδος δυόμισι περίπου ημερών όπου οι απολαύσεις και το πάθος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτά βιώνουμε τις μικρές χαρές της ζωής που τόσο έχουμε ανάγκη. Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες θα μας απασχολήσουν, όμως δεν πρέπει να επηρεάσουν την ψυχολογία μας προκαλώντας έλλειμμα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό μας.

myastro