Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλοιώνει την σκέψη μέσα στην ημέρα

14 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλοιώνει την σκέψη μέσα στην ημέρα

Είναι γεγονός ότι με την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη δεν είναι εύκολο να καταλήξουμε και εργασιακά συμπεράσματα. Ή σε λύσεις που πρέπει να δώσουμε στον επαγγελματικό χώρο.

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλοιώνει την σκέψη μέσα στην ημέρα. Επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Το μυαλό θολώνει και οδηγείται σε αυταπάτες με μεγάλη ευκολία. Οφείλουμε λοιπόν να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από παγίδες που μπορεί να είναι του μυαλού μας ή να προκληθούν από άλλα πρόσωπα. Είμαστε επιρρεπείς στην κολακεία και στα ψεύδη και αυτό μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που θέλουμε να πάρουμε.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο. Τα πρόσωπα που μας προσεγγίζουν έχουν απόκρυφα κίνητρα. Η ειλικρίνεια δεν ευνοείται στις συγκεκριμένες συνθήκες και αυτό μπορεί να μας ωθήσει σε περίπλοκες καταστάσεις που τελικά θα μας στενοχωρήσουν. Οφείλουμε να είμαστε εγκρατείς και να επανεξετάσουμε τα δεδομένα κάθε πρότασης δίνοντας χρόνο στον εαυτό μας ώστε να αποφύγουμε τα λάθη. Το έλλειμμα ενέργειας είναι χαρακτηριστικό της ημέρας αφού θα είναι δύσκολο να κινηθούμε με αποφασιστικότητα λόγω της χαλαρότητας που μας διακατέχει.

Η Σελήνη από τον Τοξότη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει ένα σκληρό ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Που μας φορτίζει ψυχολογικά και δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε με λογική και ωριμότητα. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ελέγχοντας συναισθηματικά ξεσπάσματα που είναι εύκολο να εκδηλωθούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Με καλή διάθεση, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το μεσημέρι λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη στην Παρθένο. Που ενισχύει την υπερένταση, τις εμμονές, την διάθεση να συγκρουστούμε με πρόσωπο που μας αμφισβητούν.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι το χαρακτηριστικό της για αυτό και είναι πιθανό να πάρουμε αποστάσεις από τον σύντροφό μας. Δεν είναι εύκολο να εκδηλώσουμε συναισθήματα και προτιμούμε πιθανά να απομακρυνθούμε από τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας.

Αργά το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Σκορπιό βοηθά να εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Και να ισορροπήσουμε τις ανασφάλειές μας μένοντας μακριά από εντάσεις και καβγάδες σε προσωπικό επίπεδο.

myastro