Η Άντζελα Δημητρίου μιλάει για τεχνικό πρόβλημα, αλλά ο Γιώργος Γιαννιάς τους «αδειάζει» όλους

Δημοσιεύθηκε: 11 Δεκεμβρίου 2019 10:56
Η Άντζελα Δημητρίου μιλάει για τεχνικό πρόβλημα, αλλά ο Γιώργος Γιαννιάς τους "αδειάζει" όλους

Η πρεμιέρα της Άντζελας Δημητρίου με τους Χρήστο Χολίδη, Γιώργο Γιαννιά και Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Θεσσαλονίκη ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, το σχήμα δεν ξεκίνησε ποτέ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πήρε ακύρωση οριστικά.
Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, μιλώντας στην Espresso, ξεκαθάρισε την αλήθεια και για ποιον λόγο η πρεμιέρα δεν έγινε ποτέ.
«Δεν είμαστε έτοιμοι τεχνικά! Όλα τα άλλα που ακούς δεν ισχύουν. Η πρεμιέρα αναβλήθηκε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι τεχνικά. Θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή. Είναι ο Ρήγος στις χορογραφίες και θέλει να βγάλει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όπως πέρυσι στο Έναστρον και όπως συμβαίνει σε πολλά σχήματα, είχαμε μια αναβολή για τεχνικούς λόγους. Όλα τα άλλα που ακούς και που γράφονται δεν ισχύουν! Δεν συμβαίνει τίποτα» τόνισε η λαίδη και πρόσθεσε πως αν όλα πάνε καλά, την επόμενη Παρασκευή θα υποδεχτεί το κοινό της στη συμπρωτεύουσα.
Ο Γιώργος Γιαννιάς, ωστόσο, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως η συνεργασία που θα ξεκινούσε την προηγούμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με Άντζελα Δημητρίου, Χρήστο Χολίδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου, ακυρώθηκε οριστικά. Ο τραγουδιστής, μέσα από το κείμενό του, ουσιαστικά «αδειάζει» όλους όσοι αυτές τις μέρες μιλούσαν απλώς για ένα τεχνικό πρόβλημα.

 

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Γιώργος Γιαννιάς…

View this post on Instagram

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ 1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. 2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. 3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας. _____________________ Γιώργος Γιαννιάς

A post shared by Giorgos Giannias (@giorgosgiannias) on

Όλα όσα έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς:
«ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. Δυστυχώς για κάποιους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.
Γιώργος Γιαννιάς».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.