Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την σχέση της με τον Snik και η πρώην αγαπημένη του ράπερ

9 Οκτωβρίου 2019 14:32

Σνικ

Πολλή συζήτηση έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ράπερ Snik.
Η ίδια δεν διέψευσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον ράπερ, ενώ παραδέχτηκε έμμεσα, πως αυτή είναι στις φωτογραφίες αγκαλιά με τον Snik.
«Δεν δουλεύω και στη ΝΑΣΑ. Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου, που αισθανόμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σε αυτή τη φάση. Χρειάζομαι και άλλα πράγματα.
Τι να πω; Δεν έχω δει τις φωτογραφίες με τον Snik. Αλλά αν είσαι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι. Ήμουν εγώ άραγε; Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου. Περνάω πολύ καλά. Πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν αν θες. Δημόσια δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αλλά λέω ξεκάθαρα πως περνάω πολύ καλά. Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον κάντο. Και μια φωτογραφία να σε βγάλουν δεν τρέχει και τίποτα. Απαντώ ότι τα φαινόμενα απατούν, αλλά όχι στη φωτογραφία. Τι σου κάνει τόση περιέργεια; Η φωτογραφία είναι θολή. Μου μοιάζει. Θα μπορούσα να είμαι εγώ» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ποιο ήταν το κορίτσι του Snik πριν από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;
Πριν από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Snik είχε σχέση με την fashion blogger Μαρίλια Φραγκή. Το ζευγάρι ήταν μαζί για τρία χρόνια, πριν αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους.