Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο εξώδικο του Σπύρου Πώρου

6 Ιανουαρίου 2021 19:00

Πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον γνωστό φωτογράφο, Σπύρο Πώρο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής της για το εξώδικο που τους έστειλε.

Ο Σπύρος Πώρος, είχε πει στην εκπομπή Ευτυχείτε για όσα ακούστηκαν για εκείνον: «Μερικές φορές οι έχοντες το βήμα το καταχράζονται χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχει λόγο η δικαιοσύνη… Αυτό που με ενόχλησε από όλο αυτό είναι η ειρωνεία με τα παιδιά μου. Εγώ δεν αφήνω κανείς να μιλήσει για την καριέρα μου. Δεν έγινα γνωστός μέσα από… κίτρινα. Όταν δεν έχουν τι να πουν και είναι ηλίθια σχόλια, δεν το ανέχομαι από κανέναν και καμία». Έχω πει για την προσωπική μου ζωή ότι έχω κάνει λάθη. Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Αυτοί που είναι ηθικοί και δεν έχουν κάνει λάθη και ήταν καλοί σύζυγοι ας κρατήσουν τη γνώμη τους για τον εαυτό τους».

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο εξώδικο του Σπύρου Πώρου

«Ο Σπύρος Πώρος έστειλε μία επιστολή για κάποια σχόλια που έγιναν στην εκπομπή μετά από συνέντευξή του για όσα είπε και την καριέρα του. Είναι γνωστό ότι έχει κάνει μία μεγάλη καριέρα και ως μοντέλο και ως φωτογράφος και αυτό αποδεικνύεται και από το αρχείο. Ποτέ δεν θίγουμε τους ανθρώπους, τους σεβόμαστε όλους και ειδικά εσένα που σε παρουσιάζουμε όλα αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο τρόπο γιατί σου αξίζει».