Η αποκάλυψη που έκανε η Caitlyn Jenner για την αδερφή της Kylie Jenner

Δημοσιεύθηκε: 01/12/2019 18:17
Η αποκάλυψη που έκανε η Caitlyn Jenner για την αδερφή της Kylie Jenner

Συχνά οι επώνυμοι έχουν προβλήματα με την ασφάλειά τους και για το λόγο αυτό έχουν γύρω τους προστασία από εξειδικευμένους ανθρώπους…
Αν είσαι μέλος της οικογένειας Kardashian – Jenner τότε η ασφάλεια είναι ένα ζήτημα που σίγουρα θα πρέπει να σε απασχολεί. Λίγο η τεράστια φήμη, λίγο τα εκατομμύρια που μπαίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς, είναι λογικό να φοβάσαι και να θέλεις με κάθε τρόπο να προστατέψεις την προσωπική σου ακεραιότητα. Μόνο που στην περίπτωση της Kylie Jenner τα έξοδα που προκύπτουν από τους μισθούς των αντρών που βρίσκονται γύρω της για να της παρέχουν προστασία, είναι αδιανόητα.
Την αποκάλυψη έκανε Caitlyn Jenner κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που είχε στο ριάλιτι σόου της Βρετανίας στο οποίο συμμετέχει, με τίτλο «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!». Η Caitlyn είπε χαρακτηριστικά πως υπάρχει μια ομάδα ασφαλείας που ακολουθεί τις Keeping Up with the Kardashians όπου κι αν πάνε, ωστόσο τόνισε ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς της η πιο μικρή της οικογένειας, δηλαδή η Kylie, η οποία μάλιστα πρόσφατα πούλησε το 51% της beauty εταιρείας της Kylie Cosmetics στην εταιρεία Coty για 600 εκατομμύρια δολάρια, δίνει για την προσωπική της ασφάλεια ένα αστρονομικό ποσό ανά μήνα.
«Στοιχηματίζω ότι η Kylie ξοδεύει από 300 μέχρι 400 χιλιάδες δολάρια το μήνα», είπε αφήνοντας τους πάντες άφωνους και επιβεβαιώνοντας πως πράγματι οι άνθρωποι από την ασφάλεια της σταρ την ακολουθούν παντού, όπου κι αν βρίσκεται.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT