Η αποκάλυψη της Χατζίδου: «Με παρενόχλησε κορυφαίος τραγουδιστής»

Συντάκτης: Newsroom

15 Φεβρουαρίου 2024 18:30

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η Ελένη Χατζίδου μέσω της εκπομπής της. Αφορμή για την εξομολόγηση της παρουσιάστριας στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή στο κανάλι της Zoe Pre στο Youtube. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υποκρισία που δείχνουν ορισμένοι καλλιτέχνες προς τον κόσμο.

«Παρατηρώ ότι στην εποχή μας ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, εκείνοι να βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε: «Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.

Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε. Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα. Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη τη στιγμή άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς».