Η αποκάλυψη της Τούνη για την πρώην σχέση της: «Ο Νώντας με διέγραψε…»

Δημοσιεύθηκε: 06/09/2019 16:31
Η αποκάλυψη της Τούνη για την πρώην σχέση της: «Ο Νώντας με διέγραψε…»

Αποκάλυψε το χωρισμό τους μέσα από τα social media και πλέον φαίνεται ότι οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού δεν είναι και οι ιδανικότερες… Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και το Νώντα Παπαντωνίου που το καλοκαίρι που μας πέρασε έγραψαν τίτλους τέλους στη σχέση τους… Μάλιστα την περίοδο εκείνη το ζευγάρι μόλις είχε επιστρέψει από ρομαντικό ταξίδι στο εξωτικό Μπαλί.
Η νεαρή κοπέλας ωστόσο αποκαλύπτει, πάλι μέσω των social media, πώς εξελίχθηκε η σχέση τους μετά το χωρισμό… Όταν διαδικτυακή της φίλη την ρώτησε αν μιλάνε, η Ιωάννα Τούνη απάντησε:
«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο ινσταγκραμ. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Τούνη