Η αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη

Δημοσιεύθηκε: 19 Νοεμβρίου 2021 22:10
Η αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη

O Αντώνης Κανάκης κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο με τις μουσικές επιλογές του Βινιλίου αλλά και με μια  αποκάλυψη που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Πρόκειται για μια πρόταση που είχε δεχτεί στο παρελθόν όπως είπε ο Χρήστος Κιούσης.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Βινύλιο ότι στο παρελθόν είχαν κάνει πρόταση στον Αντώνη Κανάκη να ερμηνεύσει το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή, Τζουτζούκα.

«Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί είναι από τα πράγματα που έχεις διαγράψει από τη μνήμη σου. Το τραγούδι ήταν ξένο και είχε έρθει ένας ξένος παραγωγός στην Ελλάδα αλλά πριν φτάσουν στον Λευτέρη Πανταζή είχαν κάνει κι άλλες προτάσεις. Σε εσένα… Είχε γίνει ραντεβού μπροστά στα μάτια μου στο παλιό μας γραφείο και ο Αντώνης ήρθε μετά και μου είπε «ποιος είναι αυτός; Τι θέλει;», είπε ο Χρήστος Κιούσης.

Advertisement

«Κάνεις πλάκα; Δηλαδή μου πρότειναν να είμαι ο ερμηνευτής του τραγουδιού που έχουμε στο νούμερο 19;», είπε γελώντας ο Αντώνης Κανάκης ενώ όλοι οι συνεργάτες του γελούσαν επίσης ασταμάτητα.

«Καλά τι έχασα;», είπε λίγο μετά ο παρουσιαστής αφού άκουσαν το τραγούδι.

Advertisement