Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό;

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 21:15

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αυτός είναι ο σύζυγός της που είναι 20 χρόνια μαζί

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου οδεύει στον Πρωινό; H μάχη της κουτάλας απασχολει τις τελευταίες μέρες τόσο τους δύο πρώην, δηλαδή τη Σκορδά και τον Λιάγκα, που τα δίνουν όλα για την ποδιά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, όσο και τα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η σεφ φερόταν ότι έχει σχεδόν κλείσει στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά επειδλη μεχρι να πεσουν οι υπογραφές όλα είναι ρευστά τωρα έρχεται η ανατροπή. Ο ΑΝΤ1, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, διεκδίκησε εκ νέου τη σεφ και μπήκε σφήνα στις συζητήσεις της με τον Σκάι, γυρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι προς το μέρος του, δίνοντας καλές οικονομικές απολαβές και προνόμια στη γυναίκα που λατρεύουν οι νοικοκυρές να βλέπουν στην κουζίνα.

Έτσι, η Μπαρμπαρίγου βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές για να ενταχθεί στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα έχοντας τη δική της μαγειρική στήλη σε καθημερινή βάση σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso!

Γιώργος Λιάγκας: Δεν θέλει τη Νομικού! Τον αγνόησε ο ΑΝΤ1 για την Αραβανή

Γιώργος Λιάγκας: Δεν θέλει τη Νομικού! Τον αγνόησε ο ΑΝΤ1 για την Αραβανή

Ανατροπές επί ανατροπών στο τηλεοπτικό σκηνικό, καθώς παρά το γεγονός ότι είμαστε στο μέσον του καλοκαιριού και των διακοπών, είναι τώρα που υπογράφονται τα συμβόλαια και κλείνονται οι συμφωνίες.

Μια από αυτές που έκλεισαν είναι της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη του σταθμού. H προηγούμενη θητεία της Νομικού είχε διαρκέσει 8 χρόνια, ολοκληρώθηκε την Άνοιξη του 2019 και με την λήξη της η παρουσιάστρια μέσω Instagram είχε εκφραστεί τότε με θερμότατα λόγια για τον ΑΝΤ1.

«Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ANT1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς “ευχαριστώ” στον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Μ. Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια».

Τώρα επιστρέφει και σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο θα είναι διετούς διάρκειας και θα υπάρχει η πρόβλεψη και για αξιοποίηση της παρουσιάστριας στη βραδινή ζώνη εφόσον θα είναι κάτι το οποίο επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Πρωινό: Στο πλευρό του Λιάγκα η Ευαγγελία Αραβανή;

Η μάχη για την Αραβανή

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας αντιστάθηκε σθεναρά στην επιλογή Νομικού, καθώς ο ίδιος ήθελε δίπλα του την Ευαγγελία Αραβανή. Μάλιστα, η δική του συμφωνία με τον ΑΝΤ1 παρά λίγο να μην ολοκληρωθεί, καθώς και οι δύο πλευρές ήταν ακλόνητες και ανυποχώρητες.

Μετά από αρκετές συναντήσεις, ο παρουσιαστής κατάλαβε ότι είτε θα δεχόταν να συνεργαστεί με τη Δούκισσα Νομικού, είτε δεν θα προχωρούσε και η συνεργασία του με το κανάλι. Η πρώτη τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε ήδη και ήταν αναγνωριστική για τις προθέσεις καθενός. Όσον αφορά στην παρουσία της Δούκισσας στο «Πρωινό» θα είναι σίγουρα στην έναρξη και τη λήξη της εκπομπής ενώ δεν αποκλείεται να είναι παρούσα ακόμη και στην ενότητα της επικαιρότητας και των κοινωνικών θεμάτων. Οι ρόλοι θα είναι απόλυτα διακριτοί καθώς βασικός παρουσιαστής από τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας και όλοι οι υπόλοιποι με πρώτη τη Δούκισσα Νομικού – η οποία θα έχει και τις γυναικείες στήλες της εκπομπής – θα ακολουθούν.