Η Αθηνά Ευμορφιάδη παντρεύεται! Πρόβα νυφικού για την πρώην παίκτρια του Survivor

13 Μαρτίου 2022 16:45

Η Αθηνά Ευμορφιάδη παντρεύεται! Πρόβα νυφικού για την πρώην παίκτρια του Survivor

Η πρωταθλήτρια του kick boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον σύντροφό της Γιάννη Μαυροκορδάτο. Η πρώην παίκτρια του Survivor επισκέφτηκε το Bridal Loft Athens, της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου και δοκίμασε αρκετά νυφικά.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη παντρεύεται! Πρόβα νυφικού για την πρώην παίκτρια του Survivor

Στην πρόβα νυφικού ήταν και ο μέλλοντας σύζυγος της. Επίσης, διάλεξαν μπομπονιέρας και λαμπάδες.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα ενώ κουμπάροι θα είναι η κόρη της και ο αδερφός της.


Αθηνά Ευμορφιάδη: «Πέρασα δυο φορές το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη – Αν δεν το προλάβαινα θα είχα φύγει από τη ζωή»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Love it» μέσω skype και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Ευμορφιάδη ανέφερε ότι στο παρελθόν έχει περάσει και η ίδια το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μάλιστα δυο φορές.

«Όταν έγινε το σκηνικό με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη για μένα ο Βαλάντης τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πάρα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της.

Που το έχω περάσει κι εγώ και το προηγούμενο βράδυ το συζητάγαμε στη φωτιά. Αυτό που έχει περάσει η Ευρυδίκη το έχω περάσει και εγώ δυο φορές…

Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό και γι΄ αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε γνωρίζω.

Αν δεν το προλάβαινα θα είχα φύγει τώρα από τη ζωή. Πέρασα δύσκολα με τη συγκεκριμένη αρρώστια και δεν ήταν μια η φορά, ήταν δυο».