Η Billie Eilish μίλησε για τις εσωτερικές μάχες της αναφορικά με το σώμα της

Δημοσιεύθηκε: 3 Αυγούστου 2021 23:00
Η Billie Eilish μίλησε για τις εσωτερικές μάχες της αναφορικά με το σώμα της

Η Billie Eilish με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Happier Than Ever» μίλησε στην εφημερίδα Guardian και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εσωτερικές μάχες της αναφορικά με το σώμα της, ενώ μεταξύ άλλων  παραδέχθηκε πως δεν νιώθει χαρούμενη με αυτό.

«Βλέπω κόσμο online με εμφάνιση όπως εγώ δεν είχα ποτέ. Και αμέσως σκέφτομαι, «Θεέ μου, πώς δείχνουν έτσι;». Ξέρω πως είναι τα ins και outs της βιομηχανίας, και τι πραγματικά χρησιμοποιεί ο κόσμος στις φωτογραφίες, και βασικά γνωρίζω πως ό,τι δείχνει αληθινό μπορεί να είναι ψεύτικο. Ωστόσο, ακόμη το βλέπω και λέω, «Θεέ μου». Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα», δήλωσε.

«Θέλω να πω, νιώθω πολλή σιγουριά γι’ αυτό που είμαι, χαίρομαι με τη ζωή μου…Προφανώς δεν είμαι χαρούμενη για το σώμα μου», εξήγησε, πριν προσθέσει: «αλλά ποιος είναι;».

Η 19χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως οι φωτογραφίες της, που είναι τραβηγμένες από παπαράτσι, επίσης επηρεάζουν τις απόψεις της για το σώμα της σε συνδυασμό με τον τρόπο που αντιδρά ο κόσμος σε τέτοιες εικόνες.

«Χρειαζόμαστε σώμα μόνο για τρώμε, να περπατάμε και να αφοδεύουμε. Το χρειαζόμαστε μόνο για να επιβιώνουμε. Είναι γελοίο που νοιάζεται οποιοσδήποτε για το σώμα. Για ποιο λόγο; Γιατί μας νοιάζει; Ξέρεις, αν το καλοσκεφτείς. Όταν είμαι στη σκηνή, πρέπει να αποσυνδέομαι από τις ιδέες για το σώμα μου. Κυρίως επειδή φοράω ρούχα μεγαλύτερα και πιο εύκολα στην κίνηση χωρίς να δείχνω τα πάντα- μπορεί να γίνουν κάθε άλλο παρά κολακευτικά. Τα διαχωρίζω εντελώς αυτά τα δύο, επειδή έχω τόσο απαίσια σχέση με το σώμα μου, δεν φαντάζεσαι», πρόσθεσε.