Η Britney Spears ετοιμάζει έκθεση ζωγραφικής σε γκαλερί στη Γαλλία

16 Ιανουαρίου 2020 17:38

Σπίαρς

Με μία απλή και λιτή ανακοίνωση γαλλική γκαλερί γνωστοποίησε στο καλλιτεχνικό κοινό ότι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Britney Spears. Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου δύο χρόνια η διάσημη τραγουδίστρια είχε χρήσει εαυτόν «εικαστικό» στο προφίλ της στο Instagram, ενώ επίσης είχε αναρτήσει βίντεο που την έδειχνε επί το έργον.
Ο λόγος για την Galerie Sympa στη νοτιοδυτική Γαλλία που θα εγκαινιάσει την έκθεση -σύμφωνα με την ανάρτησή της στα social media- στις 18 Ιανουαρίου. Η έκθεση τιτλοφορείται «Sometimes you just gotta play!!!!!!», και πρόκειται για τη φράση που είχε γράψει στη λεζάντα της στην περιβόητη εκείνη πρώτη «εικαστική» δημοσίευσή της η Spears.

Αναφορικά με τη διάρκεια, αναμένεται να διαρκέσει… «till the world ends» και όπως είναι φυσικό, τέτοιου είδους δημιουργικές και μη ασάφειες εγείρουν ερωτήματα για τη συμμετοχή της ίδιας, αλλά και τη σοβαρότητα της έκθεσης.

Για την ιστορία πάντως, ο πίνακας που βρίσκεται στην αναγγελία της έκθεσης στο Instagram που είναι δημιουργία της Spears, αγοράστηκε σε φιλανθρωπική δημοπρασία στο Λας Βέγκας το 2017 από τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής «Lifestyles of the Rich and Famous» Robin Leach, έναντι 10.000 δολαρίων.