Η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλλη μιλάει για τον «Σασμό», το πατρικό της σπίτι αλλά για την προσωπική της ζωή!

Δημοσιεύθηκε: 8 Σεπτεμβρίου 2021 19:00
Η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλλη  μιλάει για τον «Σασμό», το πατρικό της σπίτι αλλά για την προσωπική της ζωή!

«Ο «Σασμός» είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μητέρα του (Μαρία Τζομπανάκη) κι εγώ παίζω στο σπίτι μου!» αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, η πρωταγωνίστρια της νέας ερωτικής δραματικής σειράς του Alpha, η οποία έχει σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης, στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

Δηλαδή, το πατρικό σπίτι της Αργυρώς (της ηρωϊδας που υποδύεται η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλλη στον «Σασμό») είναι το «πατρικό μου σπίτι, το σπίτι που μεγάλωσα. Όταν έρχομαι, ως Αργυρώ, από την Αυστραλία και βλέπω το σπίτι… συγκινούμαι πραγματικά… Γιατί δεν έρχομαι συχνά. Και τώρα που το είδα περιποιημένο, όπως το έχουν φτιάξει για τη σειρά, με κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση». Η σκηνογράφος της σειράς… «διάλεξε, τυχαία, το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο, για δικό μου στη σειρά. Το αντίστροφο και της μαμάς μου» λέει η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλλη.

Η ίδια μίλησε και για τον τρόπο που πήρε τον ρόλο στη σειρά: «Έκανα οντισιόν για να πάρω το ρόλο με πολλούς υποψήφιους Αστέριδες…Μου αρέσει να περνάω από οντισιόν περισσότερο από το να μου αναθέτουν το ρόλο» τονίζει.

Το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε μέσα μου…. «επειδή έβλεπα πολύ σινεμά. Έκανα μπαλέτο πολλά χρόνια, ήθελα να γίνω επαγγελματίας μπαλαρίνα» εξηγεί.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα υπογραμμίζει: «Είναι πολύ σημαντικό να συναντάς ανθρώπους, με τους οποίους  έχετε πολλά κοινά». Και προσθέτει με ειλικρίνεια: «Στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι τη μητρότητα.

Δεν ξέρω  εάν θέλω να κάνω παιδί σε αυτόν τον κόσμο. Με τρομάζει η πραγματικότητα».

 

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Δείτε απόψε στον «Σασμό» , στις 20:00

Η Αργυρώ προβαίνει σε μία απρόσμενη ανακάλυψη στο γραφείο της Στέλλας, ενώ ο Πέτρος χωρίζει τη Θοδώρα, έξαλλος με την κοροϊδία της. Ένας άγριος τσακωμός της Στέλλας με τους γονείς της, οδηγεί στην ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Αστέρη.

Άσπα και Θοδώρα ζητούν βοήθεια από την Αργυρώ, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Κάποιος θα ανακαλύψει το παράνομο ραντεβού του Στεφανή με την Άσπα, την ώρα που η Μαρίνα θα προσπαθήσει να προστατεύσει το γιο της από μπλεξίματα με το νόμο.

Η Θοδώρα παραμονεύει τον Πέτρο, γυρεύοντας εκδίκηση. Ο Αστέρης δίνει δαχτυλίδι στη Στέλλα, επισημοποιώντας τη σχέση τους, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα τον φέρει αντιμέτωπο με κάτι που δεν περιμένει…