Η Δέσποινα Βανδή έσβησε την πρώτη της τούρτα στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 13:07

Δέσποινα Βανδή: Το καυτό φιλί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Κατράκειο

Απόλυτα ερωτευμένη δηλώνει η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η τραγουδίστρια ποζάρει δίπλα του στα γενέθλια της

Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει και τα φετινά γενέθλια εντελώς διαφορετικά, καθώς όλα είναι αλλιώς εδώ και ένα χρόνο. Οι ευχές από φίλους και συνεργάτες ήδη ξεκίνησαν από το πρωί και εκείνη αναμένεται σήμερα να κάνει μία μεγάλη γιορτή με τους τρεις πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της. Την κόρη της Μελίνα, τον γιο της Γιώργο, αλλά και τον σύντροφο της Βασίλη Μπισμπίκη. Ήδη όμως από χθες έσβησε και την πρώτη της τούρτα στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Ένα χρόνο πριν η Δέσποινα ζούσε την σημαντικότερη αλλαγή της ζωής της. Το διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου από τον Ντέμη Νικολαίδη και πατέρα των παιδιών της, της Μελίνας και του Γιώργου. Τα περσινά της γενέθλια μία εβδομάδα μετά την κοινοποίηση του χωρισμού, έγιναν με λίγους καλούς φίλους και με τα παιδιά της να της ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη. Ο γιος της Γιώργος ως μελλοντικός σεφ, της είχε ετοιμάσει μία τούρτα για να γιορτάσουν και αυτό ήταν το σημαντικότερο δώρο για εκείνη όπως έγραψε στην ανάρτησή της, γιατί είχε ένα σημαντικό συστατικό: αγάπη.

Πηγη queen.gr