Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει κοτόπιτα στη Μαρία Καβογιάννη

Δημοσιεύθηκε: 17 Ιανουαρίου 2020 10:56
Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει κοτόπιτα στη Μαρία Καβογιάννη

Η Δέσποινα Βανδή πέρα από επιτυχημένη τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια, είναι και εξαιρετική μαγείρισσα. Πρόσφατα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, που είναι βουτηγμένη στο αλεύρι φτιάχνοντας κοτόπιτα για τη φίλη της, Μαρία Καβογιάννη.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη είχε γενέθλια. Έτσι, η τραγουδίστρια, λοιπόν, θέλησε να τής ετοιμάσει μια κοτόπιτα και μπήκε στην κουζίνα. Οι φωτογραφίες που ανέβασε η τραγουδίστρια απεικονίζουν την πραγματική εικόνα μιας νοικοκυράς, που ανοίγει φύλλο στην κουζίνα, δηλαδή, μες το αλεύρι χωρίς μακιγιάζ και με δεμένα τα μαλλιά. Μάλιστα, στο βίντεο ρωτάει με χιούμορ: «Έχω γεμίσει αλεύρι; Παντού; Δεν πειράζει! Πες ότι είναι πούδρα!». Τίτλος του ποστ της είναι: «Θα το κάψουμε κυρ- Στέφανε». Αφορμή η @maria_kavogianni_official».
Να σημειώσουμε εδώ, πως ανάμεσα στα σχόλια ξεχωρίζουν είναι αυτά των διάσημων φίλων της τραγουδίστριας. Η Πέγκυ Ζήνα έγραψε «Βάλε 6 σοκολάτες 2 για τον καθένα και 8 μπουκάλια μπίρα! Ναι θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε!!». Επιπλέον, η Έλλη Κοκκίνου έγραψε «Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Δέσποινα!!!!». Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε «Δέσποινααααα πες μου πως κάνεις το μοσχαράκι με τα κάστανα!!!!».

Βανδή