Η διεμφυλική Καίτη Γραμμά είναι πραγματικό… Next Top Model

Δημοσιεύθηκε: 5 Δεκεμβρίου 2019 10:54
Η διεμφυλική Καίτη Γραμμά είναι πραγματικό… Next Top Model

Η ιστορία της Καίτης Γραμμά είχε απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση, όταν έγινε γνωστό πως βρέθηκε στις οντισιόν του GNTM, όμως δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι λόγω της… ταυτότητας φύλου.
Το κορίτσι με το όνειρο να γίνει μοντέλο βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε διαδικασία φυλομετάβασης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δεκτή στο GNTM. Ο καιρός πέρασε και η Καίτη Γραμμά ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου τον περασμένο Νοέμβριο, με την ανάρρωση να αποτελεί μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. «Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες» έλεγε τότε σε συνέντευξή της η διεμφυλική.
«Το βράδυ πριν το χειρουργείο ένιωθα ανυπομονησία. Από τα 15 μου δεν υπήρχε αμφιβολία. Μέχρι όταν τελείωσα το γυμνάσιο δεν ήξερα ότι έχει τη δυνατότητα ένας άνθρωπος να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία και να επαναπροσδιορίσει το φύλο του, δεν ήξερα καν τι είναι trans. Μόλις το έμαθα είπα ότι είναι η μόνη μου λύση, η μόνη μου ελπίδα», ανέφερε η Καίτη Γραμμά σχετικά με το χειρουργείο επαναπροσδιορισμού φύλου στο οποίο υποβλήθηκε πρόσφατα.

Η ανάρτηση της Καίτης Γραμμά για το συμβόλαιο

Το πρωί της Τρίτης, η Καίτη Γραμμά ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατούσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη το συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. «Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα» αναφέρει στο γεμάτο ενθουσιασμό μήνυμά της η Καίτη Γραμμά.
«Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη, πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί» σημειώνει.
Η Καίτη Γραμμά σχολιάζει στη συνέχεια το γεγονός πως υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. «Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε «international career». Το μόνο που θα ήθελα ν κάνω είναι να πάω στον 15χρονο εαυτό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Και επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς».

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

 

Ποιο είναι το πρακτορείο μοντέλων της Καίτης Γραμμά;

Το πρακτορείο μοντέλων Chrystal Models ιδρύθηκε το 1984 και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά στον χώρο της μόδας, το οποίο έχει την έδρα του στη Μέκκα της υψηλής ραπτικής, το Παρίσι, και από το οποίο ξεπήδησαν διάσημα Top Model, όπως η Καρολίνα Κούρκοβα.

Γραμ

Η εικόνα της Καίτης Γραμμά ανάμεσα στα μοντέλα του πρακτορείου
Με μια σύντομη αναζήτηση στα μοντέλα του πρακτορείου παρατηρήσαμε πως η Ελληνίδα συγκαταλέγεται ήδη μεταξύ των κοριτσιών που συνεργάζονται με το Chrystal Models.