Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε τρελό κέφι στα μπουζούκια μετά τον χωρισμό!

30 Οκτωβρίου 2019 17:35

Αλεξανδράκη

Μόλις πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη. Φαίνεται όμως ότι ήδη ξεπέρασε την επώδυνη φάση του χωρισμού και επιστρέφει στην κανονικότητα…
Με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού το… έριξε έξω η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Το όμορφο μοντέλο πριν από λίγο καιρό χώρισε οριστικά από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη και ήταν κάτι που δήλωσε η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα με αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά τελικά αποφάσισαν να διαλέξουν χωριστούς δρόμους.

Αλεξανδράκη
Και μπορεί ένας χωρισμός να είναι πάντα δύσκολος, όπως δήλωσε πρόσφατα η Δήμητρα, αλλά όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν το έβαλε κάτω, αντίθετα βγήκε με γυναικοπαρέα για να διασκεδάσει στο «Fantasia» και διασκέδασε με την ψυχή της!
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη Δήμητρα να χορεύει και να τα δίνει όλα…

Αλεξανδράκη
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το χωρισμό της πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου αποκάλυψε ότι όντως έχει χωρίσει με τον Δημήτρη. «Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους. Έτσι κι αυτή η σχέση έκανε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να προχωρήσω μπροστά. Αυτή τη στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει είναι τα επαγγελματικά μου. Κάποιες φορές στη ζωή κάνουμε κάποιες επιλογές που μας ακολουθούν και μας καθορίζουν. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος» ανέφερε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

Αλεξανδράκη