Η Δήμητρα Ματσούκα με σέξι, ολόσωμο μαγιό στο Instagram

Δημοσιεύθηκε: 27/02/2020 14:37
Η Δήμητρα Ματσούκα με σέξι, ολόσωμο μαγιό στο Instagram

Η Δήμητρα Ματσούκα ανέβασε ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε με μαύρο ολόσωμο μαγιό. Έφερε το καλοκαίρι πριν καλά καλά τελειώσει ο χειμώνας!
Ανήκει στις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς και μαγνητίζει με τις υπέροχες αναλογίες και το απίθανο κορμί της. Ο λόγος για τη Δήμητρα Ματσούκα, η οποία με τη γοητεία και το σεξαπίλ της καταφέρνει να κερδίσει κάθε φορά τις εντυπώσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Η Δήμητρα Ματσούκα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου κάνει μπάνιο στη θάλασσα, ενημερώνοντας τους followers της ότι κάνει χειμερινό κολύμπι, οι οποίοι με τη σειρά τους εντυπωσιάστηκαν από την καλλίγραμμη και γυμνασμένη σιλουέτα της. Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και μαύρα γυαλιά ηλίου, η Δήμητρα Ματσούκα περπατά αργά προς τον φακό. «Έγινα χειμερινή κολυμβήτρια! Ή σχεδόν χειμερινή, με τέτοια ζέστη…» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο, αναφερόμενο στον εξαιρετικό καιρό και τον δυνατό ήλιο, που δίνει την εντύπωση ότι το καλοκαίρι ήρθε νωρίτερα.
«(Το σέξι) είτε το εκπέμπεις είτε όχι. Κι έχει να κάνει λίγο με την εξωτερική εμφάνιση. Περισσότερο είναι άλλα πράγματα, η κίνηση, η φωνή, η ματιά» είχε πει η Δήμητρα Ματσούκα μιλώντας στην Bovary. Σίγουρα, πάντως, εκείνη εκπέμπει αυτό που λέμε σέξι, κάτι που αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο.

View this post on Instagram

Έγινα χειμερινή κολυμβήτρια!Ή σχεδόν χειμερινή,με τέτοια ζέστη.. #i❤️Greece.

A post shared by Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) on

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT