Η Δωροθέα Μερκούρη «επιστρέφει» στα 80s – και είναι μια κούκλα (φωτογραφία)

12 Δεκεμβρίου 2018 10:20

Έχει αφήσει το μαλλί της να μακρύνει και της ταιριάζει άψογα. Γάντι. Μπορεί να έχει λείψει απ’ τα χωρικά ύδατα η Δωροθέα Μερκούρη, δεν σημαίνει, όμως, πως δεν ενημερώνει και τους εδώ φαν της για τα πλάνα της.

Μέσω instagram -και η ηθοποιός- μας μεταφέρει την καθημερινότητά της. «Πακέτο», φυσικά με τις πλείστες όσες ενασχολήσεις της, αφού εκτός από ηθοποιός, εκτελεί και χρέη μοντέλου. Συστηματικά και όχι μόνο για τον δικό μας Βασίλη Ζούλια, του οποίου παραμένει μούσα.

Η Δωροθέα, λοιπόν, κάνει, πέρα από ταινίες και πολλά διαφημιστικά – την έχουμε απολαύσει και σε γνωστό καφέ και στην ελληνική TV. Tώρα, δε, ποζάρει με ρούχα γνωστής φίρμας επαναφέροντάς μας στα 80s. Πρόκειται για δυνατή τάση και αυτόν τον χειμώνα. Κι αν για πολλές ήταν η  πλέον κραυγαλέα στυλιστικά δεκαετία του περασμένου αιώνου, ψηφίζουμε τη… φορέσιμη πλευρά της. Ούτως ειπείν, μεταξύ άλλων, και παλτό σ’ έντονα χρώματα, όπως στο κόκκινο της Δωροθέας. Το φόντο, δε, μετράει πάντα και στην προκειμένη «ποπάρει» τόσο πολύ που -απλώς- μας ξετρελαίνει. Well done, bella donna!

Ντονατέλλα Αδάμου