Η δύναμη του μακιγιάζ: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μάς δείχνει την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της

21 Ιουλίου 2022 16:02

Η δύναμη του μακιγιάζ: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μάς δείχνει την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συγκίνησε όλη τη χώρα με το μεγαλείο ψυχής και τη δύναμή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, αποτελεί σύμβολο δύναμηςm αισιοδοξίας και εμπνέει πολλές γυναίκες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του makeup artist και το αποτέλεσμα δείχνει τη δύναμη του μακιγιάζ, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και μια γυναίκα με έντονα σημάδια από τα εγκαύματα όπως αυτά που φέρει, ακόμα, εκείνη.

Επένδυσε μάλιστα σε ένα τολμηρό smokey eye, προτιμώντας ωστόσο nude αποχρώσεις.

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει (!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή.

«Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να τα γλιτώσετε»

Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερους υπό όρους ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για δύο από τους τέσσερις βιασμούς, σε λίγες ώρες θα βγει από τη φυλακή.

Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του καταδικασθέντος σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Από τη στιγμή που η είδηση της απόφασης έγινε γνωστή, οι αντιδράσεις ήταν αμέτρητες, με τους περισσότερους να το χαρακτηρίζουν

Και η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα). Ποιος να το φανταζόταν, που ο θύτης μου δεν είναι “γνωστός σκηνοθέτης”, “γνωστός ηθοποιός” και αποδόθηκε ορθώς η δικαιοσύνη. {έστω αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί».