Η δύσκολη σχέση του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ με την κόρη του

11 Δεκεμβρίου 2019 12:18

Ριμπο

Πριν από δύο χρόνια η Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα βάφτισε το παιδί της στον Σκορπιό, το νησί που της ανήκει επίσημα, όπου είχε κάνει λόγο νωρίτερα και το γάμο της. Από τότε, η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έχει πάει ελάχιστες φορές στον Σκορπιό και όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι αυτό οφείλεται και στη δύσκολη σχέση που έχει με τον πατέρα της.

Ριμπο

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο μεγιστάνας και η κόρη του βρίσκονται τα τελευταία χρόνια σε κόντρα, κυρίως λόγω των επιλογών που έχει κάνει εκείνη. Επιλογές τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στο lifestyle. Επιλογές που βρίσκουν τον μεγιστάνα μπαμπά της αντίθετο.

 

Δεν πατάει στον Σκορπιό

ριμπο

Ο Σκορπιός, το νησί που κάποτε ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση και πλέον ανήκει επίσημα στην Αικατερίνα Ριμπολόβλεβ (αλλά στην πραγματικότητα στον πατέρα της), ήταν αυτό που έγινε αιτία να τσακωθούν οι δύο τους. Η Αικατερίνα έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό lifestyle, προτιμά πλέον τη Μύκονο και την Ίμπιζα και κυριολεκτικά μετά το γάμο και τη βάφτιση δεν πατάει το πόδι της στο Σκορπιό. Στην αρχή, λένε οι ίδιες πηγές, ο πατέρας της την καλούσε συχνά, την παρακαλούσε σχεδόν να πάει, αλλά εκείνη τον αγνοούσε, με συνέπεια ο Ριιμπολόβλεφ, ο οποίος και χρηματοδοτεί τη ζωή της κόρης του, να θυμώσει πολύ.

Πλέον οι δύο τους είναι σε μια ψυχροπολεμική κατάσταση, την οποία αντιλαμβάνονται αμέσως όσοι έρχονται κοντά στην οικογένεια. Όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, ο Ριμπολόβλεφ, παρότι βαθύπλουτος ο ίδιος, διαφωνεί έντονα με το γεγονός ότι η κόρη του προβάλει τη χλιδάτη ζωή που ζει, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. Εικόνες απόλυτης χλιδής, από σπίτια, σκάφη, διακοπές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, πανάκριβα ψώνια και ατελείωτα ταξίδια είναι οι εικόνες που δίνει ασταμάτητα η Αικατερίνα στους φίλους και ακολούθους της, οι οποίοι μπορεί να το απολαμβάνουν, δεν λείπουν όμως και τα φαρμακερά σχόλια για όλα αυτά.

Ο Ριμπολόβλεφ έχει προσπαθήσει κατ’ επανάληψη να “τραβήξει το αυτί” της κόρης του, λένε όσοι ξέρουν τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια, αλλά μάταια: Εκείνη δεν ακούει και συνεχίζει να κάνει τα ίδια που έκανε πάντα, εντείνοντας τη μεταξύ τους ρήξη.